מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר שאלותנונה18/01/2010
היי,מקווה שהגעתי למקום הנכון.
אז ככה,לפניי כשנתיים למדתי קורס ציפורניים וסיימתי עם תעודה,אך למרות זאת לא התעסקתי במקצוע זה מכל מיני סיבות.
כיום אני מעוניינת לחזור ולנסות לעבוד במקצוע זה.התחלתי לעשות בניית ציפורניים לבנות משפחתי, אך כל פעם אני מבינה ששכחתי איך בדיוק הולכים השלבים של הבנייה והמילוי. לכן, קיבצתי מספר שאלות קצרות שאודה מאוד על תשובתך עליהן. רצוי לציין גם שבסך הכל הבניית ציפורניים שעשיתי למספר בנות יצאה בסדר, אך אני שואפת להרבה יותר מבסדר. ואלו השאלות:
1.כשעושים מניקור צריך לרכך את עור היד במים חמים ונעימים, השאלה היא אם צריך לשים סבון מיוחד בתוך המים (ואם יש כזה מהו ואפה משיגים) או שאפשר לשים סבון רגיל של יידים (כזה שקונים בסופר)?
2.באיזה שלב בבניית הציפורניים צריך לשים את הפריימר?
3.באיזה שלב במילוי הציפורניים צריך לשים את הפריימר והאם צריך לשים על כל הציפור (שבעצם חלק ממנה מכוסה בציפורן מלאכותית) או רק על העור החשוף?
4.איך שומרים על המכחול אקריל אחריי השימוש בו עם נוזל ואבקת האקריל? כלומר, קרה שעשיתי בנייה ולאחר כרבע שעה למרות שנקתי את המכול בחומר אקריל, המכחול נהפך לאבן, לא היה אפשרות להשתמש בו שוב.
5.האם תוכלי להמליץ לי על חברה מסויימת שמשווקת מוצרים לציפורניים במחירים נוחים? חברה שאפשר גם לסמוך שהחומרים שלה טובים ואמינים.
תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס מזורז
אילנה כסיף18/01/2010נונה שלום.
השאלות שלך הן בסיסיות וחשוב לקבל הכוונה במיוחד אם את מתכוונת לעסוק בתחום כמקצוע. כי כמו שאת בודאי יודעת לעשות נזק זה ממש קל אבל לתקן אותו זה ממש קשה. מכיוון שאת הולכת לתפקד כבונת ציפורניים מקצועית חשוב להבין ולדעת את שלבי העבודה ולמה הם כאלה ולא אחרים.
אם את באזור תל אביב אני אשמח מאד לעזור לך ולהזמין אותך להשתלמויות שאני עושה או אפילו לשיעור פרטי במידה שצריך. אבל לו היתי במקומך הייתי מנסה להשיג עזרה מקצועית והכוונה כדי שהפעם באמת יצליח לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)