מחפשת מחזק ציפורניים נגד התפצלויות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מחפשת מחזק ציפורניים נגד התפצלויות
    777עדידי777
    18/01/2010

היי! עד עכשיו השתמשתי במחזק הזהב של סאלי האנסן אבל משום מה הוא התחיל להתקלף לי מהציפורן! אולי בגלל שהוא פג תוקף, אבל לפני שאני אקנה עוד אחד חדש - אני אשאל בפורום החביב שלכם:
    איזה מחזק ציפורניים נחשב "טיפולי" ומסייע בהתפצלות של הציפורניים?
    ואיזה לק נחשב כבסיס לק טוב? גם לשים מתחת ללק צבעוני וגם כדי לשים מעל לשמור עליו. אחד כזה שאין מצב שאני אצטרף למרוח לק אחרי יומיים שוב! כי הציפורניים שלי באמת לא עמידות ללק. לא משנה מה אני מנסה, תמיד אני צריכה לתקן בקצה של הציפורן כי הלק מתקלף ממנה!
    אז אני צריכה:
    מחזק לציפורניים מפוצלות
    לק בסיס לשים מתחת לצבע
    לק שומר צבע לשים מעל .

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזק ציפורניים נגד פיצולים

אילנה כסיף
    18/01/2010

הי עדי(די777),
    מחזק ציפורניים טיפולי הוא כזה שבאמת פותר את הבעיה. היחדי שאני יכולה להמליץ עליו הוא נייל אנבי (NAIL ENVY) של חברת OPI. זה המחזק היחיד שאני מכירה שבאמת עובד. אני יודעת שיש בשוק המון המון המון מחזקים אבל הוא מיוחד כי הוא באמת עושה את העבודה. יש לו הוראות הפעלה ואם משתמשים נכון זה באמת עובד. אם את משתמשת בו את לא זקוקה ללק בסיס ולמשמר לק כי זה הבסיס ללק והמבריק מעל.
    לגבי קילוף הלק מקצה של הציפורן. אין מה לעשות את לא יכולה ללכת עם ידים בכיס כל היום. הלק פשוט נשחק כי הוא בא במגע עם משטחים שונים (שנשאר עליהם פס לק). קני לך לק לתיקונים והבעיה נפתרה.
    שיהיה ערב מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו