מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת המלצה למחזק ציפורניים טבעיותיעל07/10/2007
אני מחפשת עבורי (לשימוש אישי) מחזק ציפורניים
הציפורניים שלי טבעיות.
אשמח להמלצה על מחזק ציפורניים שבאמת טוב. מתוך ניסיון וכו'.
שם החברה ואם ידוע מחירו אשמח לדעת וכמובן היכן ניתן לקנות אותו
(אם זה בפארמים או במקום אחר)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזק של תפוח מעולה.
קוסמטיקאית.27/05/2013כל השאר עיוותו לי את הציפורניים מניסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזק ציפורנים מומלץ
אילנה כסיף08/10/2007דנה שלום,
אני יכולה להמליץ בחום על 2 מחזקי ציפורנים מעולים שניה ם של חברת הענק OPI המובילה בעולם בטחום טיפוח הציפורנים.
1) NAIL ENVY- מחזק הציפורניים הוותיק ביותר והנמכר ביותר בעולם - אגב, הוא במבצע עכשיו, מחירו 142 ש"ח והוא מגיע כעת עם קרם ידים וגוף AVOPLEX בגודל של 240 מ"ל.
2)נייל ריקוברי NAIL RECOVERY - מחזק ציפורנים בטיפות - מעולה ! מחירו 98 ש"ח.
את שני המוצרים ניתן להשיג ברשת נייל סטודיו ובמכונים מובחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחטא ואשאל בהמשך לתשובתך על המחזקים
יעל08/10/2007קודם כל תודה לך על התשובה
שנית, האם המחזק ציפורניים של חברת תפוח ושל חברת שמן זית
אינם מספיק טובים למטרת חיזוק ציפורניים שאין להם בעיה רפואית
או משהו מיוחד? אני שואלת מכיוון שמבחינת מחירים יש להם מחירים
סבירים ביותר (אם אינני טועה שניהם אינם עוברים את ה-50 ש"ח)
ושנית הם נחשבים כדי פופולרים בקרב המחזקים הנמכרים בפארמים למיניהם. אשמח לתשובתך או/ו תשובות אחרות/ים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב ששאלת!
אילנה כסיף08/10/2007אכן, דנה, מחזקים סטנדרטיים הם במחיר סטנדרטי. אבל קחי בחשבון שבנוסף למחזק ציפורניים סביר את חייבת למרוח שמן הזנה בנוסף לשימוש במחזק משום שמחזקים אלו מחזקים את הציפורן במה כזו שהיא מפסיקה להיות גמישה ואז כשיא מתארכת מעט כל מכה קטנה שוברת אותה והשמן מעניק מעט לחות (אם כי לא במידה מספקת).
המחזקים שהמלצתי עליהם אינם עובדים באותה שיטה ואינם מכילים אותם חומרים והטיפול שהם מעניקים לציפורנים הוא פשוט ברמה אחרת ובפרק זמן קצר יותר. בדוק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)