דחוף צריכה עזרה!

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• דחוף צריכה עזרה!
    מירי עמר
    08/10/2007

לאילנה ראשית אני מברכת אותך על הפורום הזה אני נוהגת לקרוא בעיות וזה עוזר לי מאוד
    היות וגם אני ביום יום נתקלת בבעיות בעבודה כבונת ציפורניים(בתחילת דרכה). רציתי לשאול אותך לגבי האייר בראש. עלויות, איכויות,והאם את ממליצה לקנות והיכן. תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף צריכה עזרה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי

מירי עמר
    08/10/2007

רציתי לשאול גם לגבי ה-OPI מה זה ,האם זו שיטת בנייה או חומר בנייה והיכן אפשר לרכוש היות
    וראיתי המלצה שלך באחת התגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייר ברש ו-OPI

אילנה כסיף
    08/10/2007

לשאלת לגבי מכשיר האייר ברש: מכשיר האייר ברש קיים בוריאציות שונות ובמחירים שונים. מניסיוני אני יכולה להמליץ על מכשיר האצטק שהוא הקל ביותר להפעלה ועם הכי מעט בעיות סתימה.
    ערכתאייר ברש עולה בערך 2500 ש"ח (לפני מע"מ) כולל הדרכה.
    OPI הוא מותג עולמי של מוצרים שפותחו במיוחד בטיפוח כף היד והרגל. חלק מהמוצרים פותחו לשימוש במכון הטיפולים וחלק (הרוב) לשימור התוצאות הטובות של הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האייר ברש במבצע החודש

אילנה כסיף
    08/10/2007

סט האייר ברש הגדול במבצע החודש והוא עולה 2990 ש"ח לפני מע"מ. הוא כולל קומפרסור גדול 2 אקדחים 5 צבעים 3 שבלונות ועוד ציוד נלווה והכי חשוב ..... כולל הדרכה. אם את צריכה עוד פרטים את יכולה כמובן לדבר איתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו