בניה חזקה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בניה חזקה
    מלי
    31/01/2010

שלום,

אני כרגע עובדת בשיטה משולבת כי הבנתי שזאת השיטה הכי טובה וחזקה. אני רוצה לעבוד רק בשיטת הטבילה אך אומרים שזה לא כדאי כי בשיטה זו הציפורניים יהיו חלשות וישברו.
    לא ניסיתי לעבוד ככה מחשש שלקוחות יתאכזבו במידה והציפורניים ישברו.

האם זה נכון שלא כדאי לעבוד בשיטה זו ,והאם יש איזשהו טיפ שאת יכולה לתת לי אל מנת שאוכל לעבוד בשיטת הטבילה והעבודה תיהיה איכותית וחזקה.

תודה מראש,
    לירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניה חזקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לירן שלום

איילה עובד
    31/01/2010

לגבי שיטת הטבילה.. יש הרבה מקצועיות שעובדות בשיטה זו ומרוצות..מקפידות על הכללים ועל עובי טוב של הבניה.. למרות שהשיטה מאוד מוגבלת ופחות מקצועית.(אי אפשר להאריך בתבניות.. אי אפשר לפסל .. קשה לתקן וכו..)
    ולכן אם את עכשיו עובדת בשיטה המשולבת .. טוב לך והלקוחות שלך מרוצות אז אולי עדיף שלא תשני את הטכניקה ותמשיכי לעבוד כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לירן

מזל
    01/02/2010

תראי אני עשיתי כמה פעמים לעצמי וגם לחברה בנייה עם טבילה וההיתי מרוצה הן היו חזקות ונשמרו לי הרבה זמן טבלתי לפחות 3 פעמים אבל לפי דעתי הבנייה הטובה היא עם מכחול ואקריל הן באמת באמת חזקות מקוה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו