טיפסים לפרנץ קבוע

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• טיפסים לפרנץ קבוע
    mrjana
    09/10/2007

הי לכולם-בעלי היה בארצות הברית והביא לי לקים של או פי אי-מדהימים- כמו כן הביא לי טיפסים של פרנץ קבוע האמת שאני לא יוגעת איך משתמשים אפשר הסבר כולל הסבר שיטת המילוי? אפשר להשתמש בלקים הנ"ל מתחת לסילר? ועוד שלה הסילר אצלי לא יוצא ממש מבריק יוצא עכור כזה מדוע? האם בגלל שאני לא שמה לק בסיס או לק שקוף מתחת? אני רוצה להגיד לך שניסיתי לבנות לי אצבע אבל המקום ששמים בו את הדבק מה זה דק והציפורן אחרי הבניה יצאה כאילו כלפי מעלה ממה זה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפסים לפרנץ קבוע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המון תשובות להמון שאלות

אילנה כסיף
    10/10/2007

שלום מריאנה,
    תתחדשי על המוצרים החדשים ותהני מהם.
    סילר לא שמים בשום אופן על לק (אפילו לא של OPI ) את יכלוה לסגור לקים במקבע לק כמו פיניש או סילר פלטיניום.
    הסילר עשוי להיות חסר ברק אם לא הבשיל לחלוטין- לא היה די זמן במנורת הUV או לחילופין אם הוא דורש ניטרול לאחר תהליך ההבשלה.
    טיפסים לפרנץ יש להדביק על הקצה החופשי בלבד ולשים לב שהפינות מהודקות היטב לציפורן.
    אני מאד ממליצה לך להצטרף לאחת הסדנאות של OPI באזור מגורייך כדי לראות איך עושים את זה כי זה לא כמו הדבקה של טיפס רגיל ויש המון משחקים וגימיקים מקצועים בטכניקות ההדבקה השונות של הטיפסים האלה.
    ההדבקה יצאה לך כלפי מעלה כי לא החזקת נכון את הטיפס בזמן שהנחת אותו להדבקה על הציפורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות והמון נשיקות

mrjana
    10/10/2007

לא ציפיתי לתשובה במהירות ברק יתכן שברגע זה את קוראת שורות אלו-תודה רבה ואני כבר התקשרתי לנייל סטודיו לבקש שעור פרטי בבניה(אני נכנסתי קודם בעברית עם שם מורגאנא ועכשיו כתבתי אותו באנגלית אבל אני אותה אחת) מין שעור של שיפור הבניה. אני אבקשגם שילמדו את שיטת הבניה לטיפס זה-רק לא הבנתי מה זה הקטע עם הסילר בבקשה הסבר בפשטות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילר או מקבע לק?

אילנה כסיף
    10/10/2007

סילר הוא למעשה ג'ל ולכן כל התכונות של הג'ל חלות גם עליו. לכן יש למרוח אותו על ציפורן מחוספסת ונקיה מאבק ומשמן ומים או כל מזהם אחר.
    מקבע לק לעומת זאת ניתן למרוח על משטח חלק כמו לק.התנאי הוא שהלק יהי יבש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו