יש לי שאלה דחופהה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה דחופהה
    טלי
    13/10/2007

כאשר אני עושה פרנג' רגיל זה מתקלף לי לאחר יום וזה יוצר מצב שאני עושה פרנג' כל יום מה אני אוכל לעשות בשביל שהפרנג' ישמר לי.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה דחופהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך שומרים על פרנץ'

אילנה כסיף
    13/10/2007

אם יש לך ציפורן טבעית ואת מורחת פרנץ חובה להשתמש במייבש לק מעל הכל כדי לשמור עליו. כדאי גם למרוח את הלק הל ציפורניים יבשות משומן -נגבי את הציפורניים לפני מריחת הלק- באציטון 100%. לאחר מכן מירחי חומר שנקרא chip skip אשר מאזן את רמת החומציות של הציפורן. מירחי לק בסיס אח"כ ציירי את קו הפרנץ' ואז מירחי מייבש לק טוב. למחרת מרחי שוב מייבש לק וזהו! הפרנץ' יחזיק מעמד לפחות 3 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך אילנית על התשובה

טלי
    14/10/2007

רציתי לדעת אם אוכל להשתמש רק במייבש לק בשביל לשמור על הפרנג'?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט אפשר ורצוי מאד , אילנה

אילנה כסיף
    14/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו