ציפורניים קשות אך מתפצלות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורניים קשות אך מתפצלות
    תמר
    21/10/2007

שלום,

שמי תמר ואשמח לעצה לפני שאני מתייאשת ועושה בניית ציפורניים.

נתחיל בכך שיש לי ציפורניים חזקות וקשות מאוד. עם זאת, מספר שנים יש לי בעיה בשתי אצבעות בכל יד (אצבע ואמה) אשר עם צמיחתן מתפצלות כמו שכבות בצל. התוצאה היא שתמיד הציפורניים הנ"ל מתפצלות לאחר צמיחה של כמילימטר ואז השכבה שנותרה, אשר הינה דקה, נשברת.
    כל נסיונות הלק והמחזקים למינהם לא עזרו (אני מתייחסת ללקים ומחזקים שניתן למצוא ברשתות הפארמה).

בטרם אני פונה לבניית ציפורניים אשמח לשמוע האם יש לך עצה אחרת ממריחת עוד מחזק. אני מעדיפה לא לפנות לבנייה משיקולים טכניים שאני לא בטוחה שאוכל לעמוד בהתחייבות של אחת לשבועיים שלושה ללכת לקוסמטיקאית למילוי....

תודה

תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורנים מתקלפות

אילנה כסיף
    21/10/2007

תמר יקרה, הסיבה שהציפורנים שלך מתפצלות היא כי הן פשוט קשות מדי ואינן גמישות. אני היתי ממליצה לך לפני שאת מחליטה לעשות בניה לנסות עוד מחזק ציפורנים אחד ודי. NAIL RECOVERY מחזק ציפורנים בטיפות שנועדו לשקם ציפורנים . הוא פועל באמצעות חיזוק הקשר בין לוח הציפורן למיטת הציפורן ובנוסף לחומרי ההזנה המחזק מגמיש את הלוח.כך שיש לציפורן נטיה להשבר פחות.
    תנסי וספרי לי איך הלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו