לאילנה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לאילנה
    סיגל
    23/10/2007

קראתי בשבועון לאשה של השבוע,על עיפרון לחיזוק ציפורניים של חברת "שביט" ,הוא גם מחזק,גם מטפח את העור סביב הציפורן וגם עושה פוליש כמו מניקור,ככה רשום! האם את מכירה?אשמח לשמוע ממך , המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאילנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדין לא ניסיתי

אילנה כסיף
    23/10/2007

הי סיגל
    קראתי גם אני את הכתוב אבל המוצר טרם הגיע לידי. ברגע שאבדוק אותו אשמח לכתוב לך.
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובטח תשמחי לגבות עליו פי שניים כסף

לילי
    23/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליהי

אילנה כסיף
    23/10/2007

אני לא יודעת למה את כל כך שלילית. האם אנחנון מכירות? האם פגעתי בך באיזו דרך? ולמה את מחליטה שאני גובה על משהו כפול (בעיקר כשכתבתי שאני לא מכירה את המוצר)?
    אני חושבת שזהו פורום מכובד עם שאלות לעניין ואני אשמח לשמוע תגובות שלך או שאלות במידה ויש לך . אבל הערות שהן לא לעיניין כמו שאת מעלה מדי פעם ממש לא מקובלות.
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה

סיגל
    24/10/2007

תודה על התשובה , ואשמח לשמוע ממך כשתנסי אותו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו