הגיינה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הגיינה
    לי
    27/04/2010

יש לי בניה בג'ל, האם כדאי לי שיהיו לי אצל הבונה פצירות אישיות שלי? אני חוששת להידבק בפיטריות ושאר לא רצויים, מה נהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגיינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היגיינה

אילנה כסיף
    27/04/2010

שלום לי, אני משערת שבחרת את בונת הציפורניים הזו אחרי שבדקת היא אכן מחטאה ומעקרת את הכלים שלה. פצירה אישית בהחלט יכולה לבוא בחשבון. תבקשי שתחטא את כל המכשירים שאיתם היא משתמשת בעוד לקוחות כמו ראשי השיוף ופנים מנורת ה UV וכן שולחן העבודה, דוחפי העור והצבתיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי שהיא מבצעת חיטוי

לי
    28/04/2010

בכל מקרה כלי העבודה היקרי הוא הפצירות והמנורה, שמעולם לא ראיתי שמבוצע בה חיטוי ולא נעים לבקש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת לא נעים לבקש?

אילנה כסיף
    05/05/2010

אם משהו מפריע לך את צריכה לומר לה. אני בטוחה שהיא תעריך את דעתך ובקשתך ולו רק מפני שאת לקוחה שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו