פטריות בציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פטריות בציפורניים
    מיטל
    13/05/2010

שאלותיי הם :1) האם ניתן לעשות מניקור ללקוחה עם פטריות בציפורניים? 2) האם מותר למרוח לך על ציפורניים עם פטריות? ו3) האם ...כאשר אני מורחת את הלק , יתכן והפטריות יכולות לעבור ללקוחה אחרת אם אני מורחת לה את אותו הלק ???
    תודה ...... (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריות בציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריות בציפורנים

אילנה כסיף
    15/05/2010

שלום מיטל, בהחלט ניתן לבצע מניקור ואף לטפל בציפורניים עם פטריות גם בידים.לגבי הלק, שאלתי פעם רואפת עור את השאלה הזו והיא אמרה שאין בעיה וכששאלתי אותה אם היתה מרשה לי לשים לה לק אחרי שראתה ששמתי לק ללקוחה אחרת עלפטריה אמרה שבוודאי שלא. המסקנה מכך היא שמה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך! האם היית רוצה שישימו לך לק אחרי שמרחו אותו על פטריה? לשיקולך. פטריות הן עסק מדבק ובהחלט אנו יכולות להעבירן דרך הלק בין הלקוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

מיטל
    15/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו