מחזק ציפורניים נייל אנבי

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מחזק ציפורניים נייל אנבי
    ריקה
    23/05/2010

שלום אילנה ושבוע טוב.
    קניתי את המחזק המופלא נייל אנבי, ואני נדהמתי מהתוצאות!!
    הציפורניים שלי ממש חזקות כרגע, ורציתי לשאול אם אנ יכולה להמשיך ולהשתמש במוצר כמחזק בלבד, ולא כשכבת מגן מעל הלק. אם אני אשים שתי שכבות מתחת ללק, ומעל אני אשים טופ של OPI זה יעבוד, או שאני אצטרך להמשיך ולהשתמש בנייל אנבי כבסיס וטופ? יש לי ניסיון מעולה עם המייבש והטופ של OPI ואני אשמח לחזור ולהשתמש בו, אני חייבת לומר שמריחה של המחזק כל יומיים היא קצת מעייפת (אבל בהחלט היה שווה את התוצאות..)
    אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזק ציפורניים נייל אנבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזק ציפורנים נייל אנבי

אילנה כסיף
    25/05/2010

שלום ריקה,
    אם סיימת את 6 שבועות הטיפול כל שעליך לעשות הוא לשים שכבה אחת או שתיים מתחת ללק ולשים למעלה טופקוט. אם אין לך טופקוט את יכולה לשים שכבה נוספת של נייל אנבי. אין צורך לחזור על הפעולה כל יומיים(!!!?).
    אני מודה לך ששיתפת אותנו בחווית השימוש שלך במוצרים אני לא הייתי מנסחת את זה יותר טוב ממך.
    אגב, אני הורדתי את הבניה שלי כי אני רוצה לשים את הג'ל לק החדש של AXXIUM (OPI ואני עכשיו משתמשת בנייל אנבי וגם אני המומה מהתוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר לרכוש אותו?

נטע
    09/06/2010

איפה אפשר לרכוש את המחזק הזה בירושלים?
    ומה מחירו בערך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו