כיסוי ג'ל לטבעיות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• כיסוי ג'ל לטבעיות
    חן
    29/10/2007

היי אילנה
    אני מעוניינת לקנות את הג'ל של IBD לציפורניים טבעיות.
    האם השימוש בו רק למרוח על הציפורן כמו לק, או יש תהליך עבודה כמו הבניה.
    האם את יכולה להסביר לי איך להשתמש בג'ל ולרשום לי מה שמו של הג'ל.
    בתודה חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסוי ג'ל לטבעיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ל

אילנה כסיף
    29/10/2007

הי חן, יש מספר שיטות לציפוי הציפורן הטבעית, אני מניחה שאת מדתכוונת לשיטת ה SOAK OFF. זו שיטה כמו כל שיטת בניה שיש ללמוד אותה. אני מעבירה סדנה בנושא ג'לים של IBD ביום שלישי הבא בסניף נייל סטודיו ר"ג, שד' ירושלים 27. בשעה 17:00. הסדנה היא חינם. את מוזמנת.
    טלפון לברורים ורישום 03-6787949.
    להתראות אילנה.
    מחר, אגב, יש סדנת הכרות עם מוצרי OPI. הסדנא חינם והיא מתחילה בשעה 17:00.
    בי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה

סיגל
    29/10/2007

האם כל אחת יכולה להגיע לסדנא הזו? והאם כל אחת יכולה לעשות לעצמה ציפוי לציפורן הטיבעית עם הג'יל הזה?תודה! ואני חייבת לומר שיש לך אחלה של פורום ואני ממש נהנת לקרוא את תשובותיך , וללמוד מכך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה בהקדם, תודה!

סיגל
    31/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בניה בג'ל

אילנה כסיף
    31/10/2007

הי סיגל ,
    קודם כל תודה רבה על הפירגון זה נורא נעים לקרוא.
    לסדנה בג'ל מוזמנות כל בונות הציפורנים. זה לא אפקטיבי למי שלא למדה בנית ציפורנים כי אני לא מסבירה את הבסיס- מבנה ציפורן, מה מותר מה אסור או הדבקות טיפסים. טכניקות העבודה בג'ל הן טכניקות מתקדמות ולכן מיועדות לנשים שעובדות בתחום בנית הציפורנים והפדיקור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אני לומדת פדיקור אני אוכל להשתתף

נסיכת הצבעים
    01/11/2007

בסדנא האם זה בסדר
    ןהאם יש נייל סטודיו בפ"ת
    ומה ההבדל בכלל בין ג'ל ג'ל כי ראיתי שיש כמה סוגים
    ?
    וכמה עולה הערכה של הג'ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט כן!

אילנה כסיף
    01/11/2007

איזה שם מקסים מצאת לך... את בהחלט מוזמנת לבוא לסדנת הג'ל אם כי לא הכל ידבר אליך. אני כמובן, אדגים טכניקות של ציפוי ציפורניים טבעיות. ישנה סדנה בה אני מדגימה בניה בציפורני הרגלים והיא תתקיים ביום 18/12 יום ג' בשעה 17:00 בסדנה זו יודגמו טכניקות מתקדמות של עבודה בפדיקור וכן בניה בטכניקות שונות. עלות הסדנא 150ש"ח לחברות TIP העלות היא 100 ש"ח.
    לגבי סניף בפ"ת לצערי אין כרגע סניף.
    ההבדלים בין ג'ל לג'ל מתבטאים בעיקר באיכות החומר ובחוזק וכן בעמידות ובשקיפות.
    ישנן מספר ערכות של ג'ל המחירים נעים בסביבות ה--600 -500 ש"ח תלוי בערכה. הערכות נועדו למקצועיות כך שהן מאובזרות לחלוטיו בכל מה שאת צריכה לעבודה.
    מקווה שעניתי על הכל...
    להתראות
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן תודה ואיפה הסדנא

נסיכת הצבעים
    04/11/2007

של הבניה ברגלים תהיה?
    אני צריכה מנורה מיוחדת בשביל הג'ל?
    ומה זה חבר בtlp?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנסיכת הצבעים

אילנה כסיף
    04/11/2007

הסנאות מתקיימות בשד' ירושלים 27, ר"ג טל לברורים 03-6787949.
    בשביל לעבוד בג'ל את צריכה מנורת UV לפחות 9 ואט.
    מועדון( TIP (TAKE IT PERSONAL הינו מועדון מקצועי וחברתי אשר נותן לך את הכלים המתקדמים ביותר : *כנס מקצועי שנתי *מפגשים מקצועיים בסניפי רשת נייל סטודיו,* מגזין מקצועי שנתי * מידעון מקצועי בדאר אלקטרוני * תמיכה מקצועית בלעדית באתר הבית.*החזרים כספיים של 5% מסך הקניות המצטברות לקניה חוזרת (מותנה ברכישת מוצרים בדך 3000 ש"ח בחצי שנה)*הנחות בהשתלמויות * הנחות בסופי שבוע מאורגנים בארץ ובחו"ל * הופעות, הקרנות בכורה ומופעי בידור בלעדיים *מסיבות חברתיות * טיסות והפלגות ייחודיים לחברות המועדון *הנחות ומבצעים מיוחדים לחברות המועדון ועוד הטבות עיסקיות שונות.
    בקיצור קוראים לזה - שווה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך אני יכולה להצטרף למועדון?

נסיכת הצבעים
    06/11/2007

והאם יש קשר בין נייל סטוידו
    לסופר נייל או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצטרפות למועדון לקוחות TIP

אילנה כסיף
    06/11/2007

את מוזמנת להכנס לסניף הקרוב אליך ולמלא טופס הצטרפות . עלות הרישום הוא 88 ש"ח לשנה.
    סופר נייל ונייל סטודיו הן חברות שונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו