[email protected]

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• [email protected]
    נורית
    29/10/2007

היי, הייתי מבקשת לדעת בקצרה בדיוק את השלבים של טבילה משולבת עם אקריל, מאחר ויש לי לקוחה חשובה ואני רוצה לבנות לה ציפורניים חזקות ומעוננינת לעשות לה פעם אחת טבילה ולאחר מכן אקריל. אודה לתשובתכם הדחופה.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    [email protected]

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבילה

אילנה כסיף
    29/10/2007

הי נורית,
    יש מספר דרכים לבנות בטבילה בשילוב נוזל.
    1) לאחר שעשית טבילה אחת עם דבק ואבקה יש להניח אקריל (אבקה ונוזל) ולבנות את הציפורן.
    2) לעשות 3 טבילות ולסגור עם נוזל אקריל בלבד
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• [email protected]

נורית
    30/10/2007

תודה רבה רבה , תשובה מהירה ומקצועית . יישר כח .אם בחרתי באפשרות 2 שלך, אחרי 3 טבילות של דבק ואבקה, אני יכולה לסגור עם נוזל אקריל לבד, ללא אבקת אקריל ???????..
    צר לי על ההודעה היום בקשר לאתר שמעודכן עד 31/8/2007 , כנראה שהיתה תקלה אצלי במחשב , והתוכנות לא היו מעודכנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסגור רק עם נוזל בלי אבקה

אילנה כסיף
    30/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו