כסיסה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• כסיסה
    שילה
    08/06/2010

אני נוטה לאכול את הציפורניים שלי, לכרסם בחלק שקרוב לאצבע. מה אתם מציעים לי? זה מונע ממני לטפח את הציפורניים בצורה כזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסיסה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז תפסיקי!

אילנה כסיף
    10/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כל כך פשוט להפסיק לכסוס...

פזית
    15/07/2010

את כנראה לא כססת צפורניים מעולם אם את עונה לה פשוט "אז תפסיקי". כסיסת צפורניים זהו הרגל שקשה מאוד להפטר ממנו (ואני מדברת מנסיוני האישי).
    אני עשיתי בניה באקריל ולאחר הבניה הצורך לכסוס נעלם לחלוטין (כי לצפורניים הבנויות יש טעם של פלסטיק...).
    אמנם לבניה באקריל יש את החסרונות שלו (צריך לבוא פעם בשלושה שבועות למילוי וגם משייפים את הצפורן עם המכונה - לי זה לא היה ככ נעים) בכל מקרה, אפשר כך להשיג צפורניים מטופחות ויפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אמרתי שזה פשוט...

אילנה כסיף
    15/07/2010

וכן גם אני כוססת.... ברוב עוונותי. וגם לי יש בניה מאקריל ואם אין לי לק על הציפורניים הציפורניים עם האקריל נכנסות לפה. ועדיין, יש אנשים (כי לא כולם אותו דבר) שאם הם מחליטים הם מפסיקים.
    לצערי, אני לא נמנית עליהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו