שאלה דחופהההה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופהההה
    שאלה על אקריל
    31/10/2007

שלום אני מעונייינת לרכוש מכונת שיוף ואני מתלבטת בן שתי מכונות ,
    בן הסטרונג 207 b פלטיניום לבן הטופ 2000 אודה לך אם תעני לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופהההה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למתלבטת

אילנה כסיף
    01/11/2007

רינת חמודה, באיזה מישור ההתלבטות שלך? כספית, איכותית, ביצועית?
    קודם כל הסטרונג 207 B אינה פלטיניום , היא דגם ותיק של סטרונג .מכונה לא רעה בעלת 22,000 ס"ד(סיבובים לדקה). המכונה במבצע עכשיו 1190ש"ח לפני מע"מ.
    סטרונג פלטינים (307) היא דגם חדש יחסית בעלת ידית קלה נפח מנוע חזק (35,000 ס"ד ) אחריות לשנה. במבצע החודש היא עולה 1590 לפני מע"מ
    עד כמה שאני יודעת חסר במלאי כרגע טופ 2000 אבל היא די דומה לסטרונג פלטיניום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאילנה מרינת

שאלה על אקריל
    03/11/2007

אילנה שלום ותודה שענית לי,
    אני הבנתי שחוץ מהסטרונג החדשה (307) יש שתי מכונות אחת עושה 35.000 אלף סיבובים לדקה ויש לה גם ידית קירור והשניה 22.000 אלף לדקה בלי ידית קירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה ידית קרור? איך קוראים למכונות

אילנה כסיף
    04/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאילנה

שאלה על אקריל
    05/11/2007

אני קניתי את המכונה סטרונג 207 b ורשום בידית שהיא עושה 35.000 סיבובים לדקה זה הסטרונג פלטיניום עם ידית קירור , ידית קירור יוצא מזה טיפה קור כשאת עובדת הרבה הידית מתחממת הידית קירור נועדה למנוע זאת ע"י אויר קר שיוצא ממנה המכונה נראית ממש אותו דבר הידיתת בפלטיניום היא שחורה וכסופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתחדשי !!!!

אילנה כסיף
    05/11/2007

ושתהיה לך המון עבודה איתה.
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו