ציפורניים חלשות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורניים חלשות
    דנה
    10/06/2010

היי, רציתי לחזק את ציפורני והשתמשתי במחזק תפוח. לאחר פחות משבוע הציפורניים היו במצב נורא - הן נשברו אפילו יותר מהרגיל וזה נראה כאילו כססתי את כולן. האם נתקלתן במצב דומה בהקשר זה? האם יכול להיות שזה קשור למשהו אחר ובכל זאת כדאי לנסות שוב את מחזק תפוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורניים חלשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזק ציפורניים

איילה עובד
    10/06/2010

מומלץ בחום מחזק נייל אנבי של חברת OPI . הצלחה מובטחת למשתמשות לפי ההוראות.. ניתן להשיג בסניפי נייל סטודיו או אצל מקצועיות העובדות עם מוצרי OPI/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עניתן לי

טלי
    13/06/2010

לא עניתן לי על השאלה - האם נתקלתן במצב כזה? והאם כדאי לחזור ולהשתמש בו? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזק ציפורניים

איילה עובד
    17/06/2010

מאחר ואת מכירה את הציפורניים שלך ואת מצבם לפני תחילת הטיפול..רק את יכולה להגיד אם הטיפול הצליח או לא... לפי מה שאת מתארת מצב הציפורניים לא הוטב ולכן או שהמוצר לא פעל או שהשתמשת בו לא בצורה נכונה.. בכל מקרה המלצתי לך על מוצר שאני מאוד מאמינה שיחזק לך את הציפורניים... כל מה שתחליטי לעשות העיקר שתתמידי ותעבדי לפי הוראות היצרן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו