מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיזוק ציפורניים טבעיות וארוכות.inbar01/11/2007
יש לי ציפורניים טבעיות ארוכות (2CM ~) יש כמה בעיות באורכים האלה.
1. ככל שהם אורכות הם מתעקלות קצת. - מה ניתן לעשות נגד זה?
2. הציפרניים מתחילות להיות מאוד רגישות מפאת אורכן, שמעתי על כל השיטות של מחזק וציפוי ציפורן טבעית בכל מני שיטות, אבל כל השיטות האלה גורמות לאיבוד של הגמישות של הציפורן הטבעית. כמו כן ניסיתי את הג'ל החדש ואני מרגישה שהתחושה איתו מעט "מזוייפת" הציפורניים מרגישות קצת כמו בניה, אומנם זה הכי קרוב ללק אבל זה עדיין מרגיש מלאכותי עבורי. אני מאריכה את הציפורניים מפבואר 2007 ובכל הזמן הזה בקושי שמתי לק או מחזק כי זה פשוט גורם להם לאיבוד הגמישות הטבעית שלהם.
3. אני בונת ציפורניים כבר כמה שנים ולא מצאתי פתרונות.
יום מקסים
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענבר
אילנה כסיף02/11/2007ענבר חמודה, כל ציפוי על הציפורן יהיה לא טבעי וכך גם ההרגשה שלו. לא הבנתי איפה הבעיה בדיוק - הציפורניים שלך ארוכות מאד לפי התאור וחזקות כך שאל ברור לי מדוע פנית לבניית ציפורניים כפתרון עבורך. לגבי התעקלות הציפורניים זו נטיה טבעית של הציפורן שלך וכדי שלא יתעקלו עלייך לשמור על אורך אחיד לפני שהציפורנים מתעקלות.
שבת שלום
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו לא ברור.
ענבר08/11/2007מה כוונתך, " לשמור על אורך אחיד"
לא הבנתי איך זה גורם לישור של הציפרניים
הקצה הוא ישר ולא הולך בצוקה קשתית אבל עדיין יש את האפקט הבורגי (לשון בורג)
יום קסום, ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להאריך יותר מדי
אילנה כסיף08/11/2007עליך לשמור על אורך אחיד לפני שהציפורן מתחילה ל"התברג". לזה התכוונתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOK, אבל...
ענבר08/11/2007אני ודעת שלקצר אותן זה פתרון..
אבל זה פתרון לסימפטום - התברגות
אני רוצה לפתור את הבעיה על ידי ישור של הציפורן או ציפויה בחומר שיקשה אותה וישמור על צורתה הישרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אבל...
אילנה כסיף08/11/2007אז זהו - שזה לא סימפטום- כך המטריקס שלך (שורש הציפורן) מצמיח את הציפורן. ואין פיתרון לזה מלבד לשמור על אורך קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)