חיזוק ציפורניים טבעיות וארוכות.

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חיזוק ציפורניים טבעיות וארוכות.
    inbar
    01/11/2007

יש לי ציפורניים טבעיות ארוכות (2CM ~) יש כמה בעיות באורכים האלה.

1. ככל שהם אורכות הם מתעקלות קצת. - מה ניתן לעשות נגד זה?

2. הציפרניים מתחילות להיות מאוד רגישות מפאת אורכן, שמעתי על כל השיטות של מחזק וציפוי ציפורן טבעית בכל מני שיטות, אבל כל השיטות האלה גורמות לאיבוד של הגמישות של הציפורן הטבעית. כמו כן ניסיתי את הג'ל החדש ואני מרגישה שהתחושה איתו מעט "מזוייפת" הציפורניים מרגישות קצת כמו בניה, אומנם זה הכי קרוב ללק אבל זה עדיין מרגיש מלאכותי עבורי. אני מאריכה את הציפורניים מפבואר 2007 ובכל הזמן הזה בקושי שמתי לק או מחזק כי זה פשוט גורם להם לאיבוד הגמישות הטבעית שלהם.

3. אני בונת ציפורניים כבר כמה שנים ולא מצאתי פתרונות.

יום מקסים

ענבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענבר

אילנה כסיף
    02/11/2007

ענבר חמודה, כל ציפוי על הציפורן יהיה לא טבעי וכך גם ההרגשה שלו. לא הבנתי איפה הבעיה בדיוק - הציפורניים שלך ארוכות מאד לפי התאור וחזקות כך שאל ברור לי מדוע פנית לבניית ציפורניים כפתרון עבורך. לגבי התעקלות הציפורניים זו נטיה טבעית של הציפורן שלך וכדי שלא יתעקלו עלייך לשמור על אורך אחיד לפני שהציפורנים מתעקלות.
    שבת שלום
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו לא ברור.

ענבר
    08/11/2007

מה כוונתך, " לשמור על אורך אחיד"

לא הבנתי איך זה גורם לישור של הציפרניים

הקצה הוא ישר ולא הולך בצוקה קשתית אבל עדיין יש את האפקט הבורגי (לשון בורג)

יום קסום, ענבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להאריך יותר מדי

אילנה כסיף
    08/11/2007

עליך לשמור על אורך אחיד לפני שהציפורן מתחילה ל"התברג". לזה התכוונתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OK, אבל...

ענבר
    08/11/2007

אני ודעת שלקצר אותן זה פתרון..

אבל זה פתרון לסימפטום - התברגות

אני רוצה לפתור את הבעיה על ידי ישור של הציפורן או ציפויה בחומר שיקשה אותה וישמור על צורתה הישרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אבל...

אילנה כסיף
    08/11/2007

אז זהו - שזה לא סימפטום- כך המטריקס שלך (שורש הציפורן) מצמיח את הציפורן. ואין פיתרון לזה מלבד לשמור על אורך קצר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו