יש פה מישהי שעושה קורס מזורז בבנייה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• יש פה מישהי שעושה קורס מזורז בבנייה
    יעל
    17/06/2010

בבנייה ציפורנים??
    התחלתי לעבוד במכון יופי אני כבר כמה שנים לא הייתי בתחום ואני רוצה ממש להיות טובה
    קניתי קצת מוצרים למניקור וקצת פדיקור מה שחסר לי מין הסתם הציוד כמו שולחן וירגלית לפדיקור שאוכל גם להיתאמן בבית.
    אשמח אם מישהי פה פנויה בימי שני בוקר, שאוכל ללמוד גם את הבנייה והג'ל בצורה הטובה והמהירה ביותר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל שלום

איילה עובד
    17/06/2010

הדרך המהירה ביותר היא לאו דווקא הטובה ביותר!! אם עכשיו חזרת לאחר תקופה ארוכה בוודאי שהתחומים הללו מאוד התפתחו ..ולכן אני מציעה לך לגשת למקום מקצועי שמתמחה בקורסים ובהדרכות וקבל מהם אינפורמציה .. בכל מקרה איפה את גרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה את בארץ??

הדס
    20/06/2010

אני עושה סדנאות קישוטים ושיפור הבנייה בתל אביב אם את צריכה לנוחיותך גם בשעות הבוקר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנאת קישוטים

עדי
    23/06/2010

היי, איפה את מעבירה את הסדנא?

האם יש אפשרות שאת בגיעה לבית???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו