שאלה חשובה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שאלה על אקריל
    03/11/2007

אילנה שלום
    אני חדשה בתחום וההתחלתי לעשות לחברה בניה באקריל נצמדתי יותר מידי לעור
    וכתוצאה מכך הייתה התרוממות, היה קשה לי לסדר את זה כי האקריל חזק מידי
    הצמיחה למעלה הייתה לא מוגדרת דקה ושבירה אשמח אם תייעצי לי מה לעשות איך יהיה לי יותר קל להמשיך לבנות באקריל והצמיחה תיהיה הדוקה ויפה תודה לך

ועוד שאלה אני מתקשה לעשות פרנץ לבן יפה איך עלי לתרגל אני רוצה לפרסם את עצמי ע"י כרטיסי ביקור ואני חוששת שתבוא לקוחה ואני לא יצליח לעשות את הפרנץ טוב האם את ממליצה על לק לבן מסוים שיעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניה באקריל

אילנה כסיף
    04/11/2007

מיכל חמודה, כשאת מגיעה לאזור הקוטיקולה עליך להזהר לא לגעת בעור עם המכחול ועם החומר. כמות החומר צריכה להיות מועטה - בכמות שתכסה את איזור הקוטיקולה מבלי לגעת בה. רק בדרך זו לא יהיה התרוממויות. בנוסף עליך לשייף היטב את הקוטיקולה מעודפים של חומר.
    לגבי מריחת פרנץ- יש מספר טכניקות:
    1) את הקו הלבן התחילי למרוח מהאמצע לכיוון צד אחד ואח"כ ציירי את הקו מהצד השני.
    2) השתמשי במדבקה לסימון קו הפרנץ
    3) מרחי ביד יציבה את הקו מקצה לקצה כשאת מסמנת עם קצה המכחול את קו החייכן הטבעי של הציפורן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו