זמן .. של בניה האם זה בסדר..

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• זמן .. של בניה האם זה בסדר..
    קארין
    07/11/2007

שלום אילנה:
    רציתי לדעת אם אני עושה בניה ב-4 ש' ביגלל שאני חדשה זה בסדר או לא כי אני פדנטית ואוהבת שהכל יהיה מצוין וזה הולך לי לעט מאוד...?

המשך יוםם נעים..
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן .. של בניה האם זה בסדר..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך ...

קארין
    07/11/2007

שלוםם.
    רציתי לדעת אם יהיה עוד סדנאות של סימונה ואם כן איפה היא מעבירה אותם.?
    מחכה לתשובה ....
    תודה
    :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

קארין
    07/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משך זמן בניה

אילנה כסיף
    07/11/2007

קארין חמודה, למרות שאת פדנטית יהיה לך קשה למצוא לקוחות שיתמידו לבוא אליך פעם בשבועים -שלושה ולהעביר אצלך 4 שעות מצד אחד, מצד שני, זה לא ריווחי עבורך לשבת עם לקוחה אחת כל כך הרבה זמן, אני מציעה שתקצרי זמנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אתן לך כמה טיפים קטנים

ענבר
    08/11/2007

אם את עובדת עם אקריל, תעבדי עם כדורים גדולים ויציבים זה ימנע בורות ונזילות.. וכמובן שיופים מיותרים.

חשוב לדעת האקריל צריך להיות ציפוי דק ואחיד שמתחיל דק מאוד (גובה 0) ליד העור ומתעבה בהדרגתיות עד עובי של 1מ"מ בקירוב.

תתחילי קרוב לעור תניחי את הכדור הראשון, תהדקי, טוב טוב ותשאירי רווח של מילימטר בין העור לאקריל, לאחר מכן תהדקי את הכדור כלפי חוץ (הטיפס) ותניחי את הכדור הנוסף על קו התפר של הכדור הראשון. חשוב להקפיד שהכדור יתפרס על כל רוחב הטיפס בצורה ליניארית.

וחשוב חשוב חשוב להדק את הכדורים טוב טוב ובסיום כל הנחה של כדור להחליק את הארקיל כלפי חוץ.

ענבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעינבר

קארין
    08/11/2007

שלום
    תודה על תשובתך..
    אבל לימדו אותי בקורס להתחיל בסוף הציפורן ובסוף ליד העור ?
    אז מה זה לא נכון?
    מחכה לתשובה..
    תודה רבה
    :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו