נואשת

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• נואשת
    ויקי
    07/11/2007

היי לכולם אני ממש נואשת ולמה? אני כרגע לומדת בניית ציפורניים
    כמובן שאנו לומדים את כל השיטות ואני יודעת שצריך להתאמן הרבה בבית אבל למה השיטה הכי הקשה היא האקריל???
    אני ממש לא מצליחה לעבוד עם החומר האם למישהיא יש עצה בשבילי כי ממש לא בא לי להתייאש
    אני מאוד רוצה לעבוד בזה וכן אני כל הזמן מתאמנת בבית אבל ממש לא מצליחה לעבוד ולקלוט את העניין של האקריל...
    זה מאוד חשוב לי אז אשמח אם מישהיא מכם תוכל לתת לי עצות או שיטות כל דבר אני מוכנה לנסות הכל הכל הכל ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לויקי עזרה

קארין
    07/11/2007

הי ויקי אולי אני יוכל לעזור לך ..
    אני חדשה אבל אני מבינה את זה ..
    את מה את צריכה להבין?
    מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה באימונים קל בקרב...

אילנה כסיף
    07/11/2007

נכון, בהתחלה קשה לעבוד באקריל אבל כשמבינים מה עושים זה יותר פשוט. יש מספר טכניקות הנחת חומר באקריל אניני יודעת באיזה שיטה למדת אבל יש לפחות 4 טכניקות מקובלות בעולם לבנית ציפורנים באקריל. כדור אחד שני כדורים שלושלה כדורים וחמישה כדורים. את יכולה לבחור את אחת הטכניקות ולעבוד בה. האקריל דורש פרקטיקה והרבה מאד התנסות עם החומר. לא ציינת במה את מתקשה במיוחד בשליטה בחומר, בהנחת החומר וכיוצא בזה.
    אם זה מעניין אותך, ואת חושבת שזה יכול לעזור לך בשבוע הבא ב12/11 יום ב' בשעה 10 אני מעבירה סדנא מעשית של טכניקות עבודה באקריל. עלות הסדנא היא 300 ש"ח (250 ש"ח לחברות TIP). משך הסדנא כשעתיים.
    בכל אופן, המשיכי להתאמן זה מאד חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו