בנייה בפעם הראשונה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בנייה בפעם הראשונה
    עינת
    08/11/2007

אני בת 30 ועד עכשיו לא עשיתי בנייה אף פעם.אני רוצה לעשות בנייה אבל יש לי חששות מכל מיני דברים.דבר ראשון שמעתי על מקרים רבים של פטריות שעלולות להתפתח. ובכלל האם ישאר נזק לציפורן ברגע שאני אחליט להפסיק עם הבניה? יכול להיווצר מצב של נזק תמידי, מהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנייה בפעם הראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניה לפעם הראשונה

אילנה כסיף
    08/11/2007

עינת שלום. החששות שלך מוצדקות אבל אפשר לפתור אותן די בקלות. לכי למכון שבחרת ובדקי את תנאי הסניטציה שלו - קודם כל - האם נקי. דבר שני בדקי כיצד הם מחטאים את הכלים והאם ברשותם סטריליזטור - האם הכלים עוברים עיקור בין הלקוחות. אח"כ הסתכלי האם בונת הציפורנים מחטאת את הכלים ואת הידים שלה ושל הלקוחה שלה בחומר חיטי (אלכוהול או מוצר אנטיספטי אחר). כל אלה נועדו כדי למנוע הדבקה בפטרת . לגבי נזק תמידי לציפורן- קשה מאד לעשות נזק תמידי לציפורן שכן החלק האחראי על צמיחת הציפורן הוא לא נגיש- הוא נמצא מתחת לעור. אם עובדים נכון ועם חומרים איכותיים לא פוגעים בציפורן הטבעית. בכל מקרה ולהשכלה כללית, משך הזמן שציורן צומחת מקצה לקצה הוא כארבעה חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו