היי קארין

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• היי קארין
    ויקי
    08/11/2007

תודה שהתייחסת להודעה שלי אני באמת מקווה שתוכלי לעזור לי
    אני בעיקר במתקשה בהנחת החומר על הציפורן איך עושים זאת
    למדתי את השיטה של הכדורים אבל קצת קשה לי איתה
    אשמח לקבל ממך איזה עצה או שתיים
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי קארין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לויקי..

קארין
    08/11/2007

שלום ויקי ..
    אני למדתי בקורס שמכניסים את המכחול לתוך נוזל האקריל ואז לאבקת אקריל בתנועה סיבובית (לפי הגודל של הציפורן את עושה כדור גדול או קטן )ואחרי זה את פשוט מניחה על הציפורן ועצה-כמות הנוזל צריכה להיות פי 2 מכמות האבקה ואם את רואה שזה לא נישאר על הציפורן זה אומר שחסר לך נוזל ותורידי את הכדור הזה מהציפורן ותעשי כדור אחר ...שיש בו יותר נוזל..ותעבדי במהירות שהחומר לא ייתיבש..

בבקשה.. :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כמה שיטות

ענבר
    08/11/2007

אני מניחה שאת מתכוונת לאקריל.

אם את מרימה עם המכחול כדור יבש מדיי הוא לא ידבק בצורה טובה לציפורן. כמו כן גם כדור רטוב מדי לא ידבק בצורה תקינה וינזל לצדדים - דב שעלול לגרום להתרוממות.

קיימת שיטה נוספת שבה מעלים את הכדור רק על צד אחד של המכחול, על ידי "ציור" של קו ישר באבקה עם קצה המכחול. - אורך "הקו" באבקה קובע את מידת הרטיבות של הכדור.

כמו כן רצוי להשתמש בפריימר.

ענבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו