לאילנה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לאילנה
    סיגל
    08/11/2007

האם לעשות מניקור ב - 50 שקל זה לא יקר?ואני מדברת לא על צפון ת"א! אלא על עיר במרכז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאילנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תבדקי מחירים

אילנה כסיף
    08/11/2007

את צריכה לבדוק מחירים באיזור שלך ואז תחליטי אם זה יקר או לא. חוץ מזה אם אנשים אוהבים אותך ובאים לעשות אצלך ב 50 ש"ח אז אין לך בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה

סיגל
    09/11/2007

לא הבנת אותי,אז אני יסביר,עשיתי השבוע מניקור אצל מישהיא,היא לקחה לי 50 שקל,ואני יודעת שבסביבה שלי לוקחים בין 30 ל - 40 ש"ח,וזה לדעתי לא פייר! אז בגלל זה שאלתי אם זה בסדר שלוקחים מחיר כזה,אבל לפי מה שנראה לי כל אחת קובעת לעצמה כמה בא לה לקחת,אבל עכשיו אני יודעת שאליה אני לא ילך,כי היא הייתה בלחץ ועשתה לי מהר,בגלל שהיו לה עוד לקוחות,ולא אהבתי זאת!!! שבת מקסימה ותודה על התשובות המקסימות ותשומת הלב שאת נותנת לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניקור

אילנה כסיף
    09/11/2007

לסיגל , באמת לא הבנתי אם כך את השאלה. אבל אני מניחה מתשובתך שאת מסודרת.
    שבת שלום ותודה לך על השאלות וההתענינות.
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו