מניקור

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מניקור
    לילי
    08/11/2007

אילנה האם אפשר להשתמש בשמן הזנה במקום מרכך עור? לפני שחותכים את העור מסביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניקור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא הם לא אותו דבר

אילנה כסיף
    08/11/2007

מרכך עור תפקידו להטפיח את העור כדי להקל על דחיפת העור וחיתוך עודפי הקוטיקולה. שמן תפקידו להזין את העור ולהגמיש את הציפורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז צריך להשתמש בשניהם?

נסיכת הצבעים
    08/11/2007

1לימדו אותי שחוץ מבזמן טיפול מניקור
    אם אני לא רוצה שכל הזמן לגדל לי עור מסביב לציפורן גם הקפל וגם השווצנים המעצבנים האלה
    אז אני יכולה למרוח ג'ל מרכך פעמים שלוש בשבוע ולעסות את זה לתוך העור
    האם זה נכון ועזר? האם לדעתך לקוחות יהיו מעונינות לרכוש את הג'ל לשימוש ביתי
    הרי לא כל כך בריא לגזור את העור הזה
    2עכשיו אני חשבתי פשוט להשתמש רק בשמן הזנה לציפורנים
    אז זה לא מספיק את אומרת? זה לא גם מרכך את העור? הכוונה לשימוש מתמשך ביתי לא בזמן מניקור?
    3 כמה פעמים מומלץ למרוח את השמן הזה לציפורן בשבוע
    4 אם מורחים אותו על לק או קישוט באותו היום או יום יומים אחרי אפילו זה לא הורס את הלק הרי
    הבנתי ששומניות לא טובה ללק?(הכוונה בציפורן טבעית וגם בבנויה עם יש הבדל?
    5 ובכלל האם מריחת קרם ידים פוגע בלק
    6 האם המרכל עור יכול לפגוע בלק?
    7 האם על ציפורן בנויה אפשר להשתמש במרכך עור או בשמן לציפורן אם זה לא הורס אותה?
    8 האם מותר לשמרוח שמן הזנה בציפורן עם פטריה?
    9 איך אני מחטא את המברשות של השמן והמרכך עור
    כי נגיד שמרחתיללחוה ויש לה אגזמה בין האצבעות ובטעות נגעתי בזה אז איך לחטא
    10 ברגל לא שמים ג'ל מרכך נכון? למה?
    מקווה שתוכלי לענות לי
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ל IBD בירושלים

נעמי
    12/06/2009

מחפשת טכנאית בירושלים לבנייה עם ג'ל IBD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכנה אילנה הרגת אותה

שני
    08/11/2007

כמה שאלות אללה ייסטור. את לומדת בג'יג'י תשאלי אותם שם . מה זה ? את רוצה שאילנה תלמד אותך את כל הקורס פה בבת אחת?

לפחות תכתבי ברור - שנבין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגברת המתלוננת שלא מזדהה בשמה

נסיכת הצבעים
    11/11/2007

את מכירה את המשפט מכל מלמדיי השכלתי
    אז מה בדיוק מפריע לך שאני שואלת שאלות
    יש המון חומרים והמון שיטות והמון דעות
    ואני שואלת גם את המורה שלי
    אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות והסברים
    כדי להתמקצע כמה שיותר
    כל יום לומדים משהו חדש את לא יודעת את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואי ואי ואי ...הנה התשובות!

אילנה כסיף
    09/11/2007

1. ג'ל ריכוך נועד - לרכך את העור לפני טיפול בציפורן הטבעית. הוא עוזר להסיר עודפי עור ממשטח הציפורן. לקוחות יהיו שמחות לרכוש את המוצר אם תסבירי להן שכאשר הן מסירות את הלק ורוצות למרוח אותו שוב כדאי לדחוף את העור בעזרת מרכך עור ורק אח"כ למרוח לק.
    2.שמן ההזנה נועד להזין את העור. עיסוי בעזרת שמן הזנה באזור המטריקס(שרש הציפורן) גורם לציפורנים להתחזק ע"י הזרמה של דם לתוך המטריקס. כמובן שבמכון תוך כדי טיפול עושים את הפעולה ומומלץ גם בבית כל יום לפחות פעם אחת.
    3.שמן הזנה וקרם ידים אינם פוגעים בלק או בקישוט של ציפורן בנויה. בציפורן טבעית הלק מחזיק בערך יומיים -שלושה. גם הזמן וגם הקרם הכרחים לטיפוח כף היד.
    4. מותר ורצוי להשתמש בשמן עץ התה כאשר יש פטריה כדי לא ליצור הדבקה בשאר הציפורנים.
    5. אין אפשרות לחטא את המכחולים של שמן ההזנה ושל מרכך העור אבל יש מיכלים אשר לא נוגעים בעור בזמן השימוש- טיובות.
    6.גם ברגל שמים ג'ל ריכוך כי העור בציפורנים של הרגלים הוא כמו העור בציפורנים של הידים והטיפול הוא אותו טיפול רק ברגלים.
    מקוה שלא פיספסתי אף שאלה....
    בהצלחה. שבת שלום
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

נסיכת הצבעים
    11/11/2007

תודה רבה על התשובות
    ואם הבנתי נכון כתבת שיש שמן הזנה או מרכך עור במיכל שלא נוגע בציפורן כאילו טפטפת?
    איפה אפשר לקנות את זה
    אם תוכלילהמליץ על מוצר מוסוים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן ומרכך

אילנה כסיף
    12/11/2007

יש גם מרכך וגם שמן במיכלים שאינם מצריכים מגע עם העור - אלו מוצרים של OPI ניתן להשיג ברשת נייל סטודיו ברחבי הארץ ובמכונים נבחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו