מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מניקורלילי08/11/2007
אילנה האם אפשר להשתמש בשמן הזנה במקום מרכך עור? לפני שחותכים את העור מסביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הם לא אותו דבר
אילנה כסיף08/11/2007מרכך עור תפקידו להטפיח את העור כדי להקל על דחיפת העור וחיתוך עודפי הקוטיקולה. שמן תפקידו להזין את העור ולהגמיש את הציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז צריך להשתמש בשניהם?
נסיכת הצבעים08/11/20071לימדו אותי שחוץ מבזמן טיפול מניקור
אם אני לא רוצה שכל הזמן לגדל לי עור מסביב לציפורן גם הקפל וגם השווצנים המעצבנים האלה
אז אני יכולה למרוח ג'ל מרכך פעמים שלוש בשבוע ולעסות את זה לתוך העור
האם זה נכון ועזר? האם לדעתך לקוחות יהיו מעונינות לרכוש את הג'ל לשימוש ביתי
הרי לא כל כך בריא לגזור את העור הזה
2עכשיו אני חשבתי פשוט להשתמש רק בשמן הזנה לציפורנים
אז זה לא מספיק את אומרת? זה לא גם מרכך את העור? הכוונה לשימוש מתמשך ביתי לא בזמן מניקור?
3 כמה פעמים מומלץ למרוח את השמן הזה לציפורן בשבוע
4 אם מורחים אותו על לק או קישוט באותו היום או יום יומים אחרי אפילו זה לא הורס את הלק הרי
הבנתי ששומניות לא טובה ללק?(הכוונה בציפורן טבעית וגם בבנויה עם יש הבדל?
5 ובכלל האם מריחת קרם ידים פוגע בלק
6 האם המרכל עור יכול לפגוע בלק?
7 האם על ציפורן בנויה אפשר להשתמש במרכך עור או בשמן לציפורן אם זה לא הורס אותה?
8 האם מותר לשמרוח שמן הזנה בציפורן עם פטריה?
9 איך אני מחטא את המברשות של השמן והמרכך עור
כי נגיד שמרחתיללחוה ויש לה אגזמה בין האצבעות ובטעות נגעתי בזה אז איך לחטא
10 ברגל לא שמים ג'ל מרכך נכון? למה?
מקווה שתוכלי לענות לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל IBD בירושלים
נעמי12/06/2009מחפשת טכנאית בירושלים לבנייה עם ג'ל IBD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכנה אילנה הרגת אותה
שני08/11/2007כמה שאלות אללה ייסטור. את לומדת בג'יג'י תשאלי אותם שם . מה זה ? את רוצה שאילנה תלמד אותך את כל הקורס פה בבת אחת?
לפחות תכתבי ברור - שנבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגברת המתלוננת שלא מזדהה בשמה
נסיכת הצבעים11/11/2007את מכירה את המשפט מכל מלמדיי השכלתי
אז מה בדיוק מפריע לך שאני שואלת שאלות
יש המון חומרים והמון שיטות והמון דעות
ואני שואלת גם את המורה שלי
אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות והסברים
כדי להתמקצע כמה שיותר
כל יום לומדים משהו חדש את לא יודעת את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי ואי ואי ...הנה התשובות!
אילנה כסיף09/11/20071. ג'ל ריכוך נועד - לרכך את העור לפני טיפול בציפורן הטבעית. הוא עוזר להסיר עודפי עור ממשטח הציפורן. לקוחות יהיו שמחות לרכוש את המוצר אם תסבירי להן שכאשר הן מסירות את הלק ורוצות למרוח אותו שוב כדאי לדחוף את העור בעזרת מרכך עור ורק אח"כ למרוח לק.
2.שמן ההזנה נועד להזין את העור. עיסוי בעזרת שמן הזנה באזור המטריקס(שרש הציפורן) גורם לציפורנים להתחזק ע"י הזרמה של דם לתוך המטריקס. כמובן שבמכון תוך כדי טיפול עושים את הפעולה ומומלץ גם בבית כל יום לפחות פעם אחת.
3.שמן הזנה וקרם ידים אינם פוגעים בלק או בקישוט של ציפורן בנויה. בציפורן טבעית הלק מחזיק בערך יומיים -שלושה. גם הזמן וגם הקרם הכרחים לטיפוח כף היד.
4. מותר ורצוי להשתמש בשמן עץ התה כאשר יש פטריה כדי לא ליצור הדבקה בשאר הציפורנים.
5. אין אפשרות לחטא את המכחולים של שמן ההזנה ושל מרכך העור אבל יש מיכלים אשר לא נוגעים בעור בזמן השימוש- טיובות.
6.גם ברגל שמים ג'ל ריכוך כי העור בציפורנים של הרגלים הוא כמו העור בציפורנים של הידים והטיפול הוא אותו טיפול רק ברגלים.
מקוה שלא פיספסתי אף שאלה....
בהצלחה. שבת שלום
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
נסיכת הצבעים11/11/2007תודה רבה על התשובות
ואם הבנתי נכון כתבת שיש שמן הזנה או מרכך עור במיכל שלא נוגע בציפורן כאילו טפטפת?
איפה אפשר לקנות את זה
אם תוכלילהמליץ על מוצר מוסוים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן ומרכך
אילנה כסיף12/11/2007יש גם מרכך וגם שמן במיכלים שאינם מצריכים מגע עם העור - אלו מוצרים של OPI ניתן להשיג ברשת נייל סטודיו ברחבי הארץ ובמכונים נבחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)