לאילנה דחוף..

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לאילנה דחוף..
    קארין
    08/11/2007

שלום אילנה..
    את יכולה לענות לי על השאלה הקודמת כי דילגת אלי ויש לי שאלה מאוד חשובה :
    בקורס לימדו אותי להתחיל מסוף הציפורן ובסוף התהליך ליד העור לעשות ואחת בפורום אמרה לי להתחיל מלמעלה שזאת אומרת מהעור להתחיל ובסוף לעשות את סוף הציפורן ואולי בייגלל זה יש לי התרוממויות..ואולי זה לא נכון איך שאני עושה?
    מחכה לתשובתך ... בהקדםם
    תודה
    :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאילנה דחוף..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בשמוש במכונת שיוף

מלי
    08/11/2007

אילנה שלום

אני בשעור הרביעי שלי ונתקלתי בבעיה .לאחר הבנייה באקריל בשלב של שמוש במכונת
    השיוף , מה הטכניקה הנכונה ?די פצעתי ליד הקוטיקולה.ועוד בעיה קטנה,בשלב הקישוט
    די מתקשה-האם יש דרך אחרת חוץ מהאיר בראש?

תודה
    מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

מלי
    10/11/2007

היי אילנה

מחכה לתגובה לשאלתי בנוגע לשיוף סביב הציפורניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיוף במכונה

אילנה כסיף
    11/11/2007

את לא צריכה להלחץ את רק בהתחלה. מה שחשוב זה לא לחפור עם עם המכונה אלא לשייף במקביל לציפורן כדי להמנע מהווצרות חריצים בתוך הציפורן הטבעית. ככל שתעבדי יותר מדויר עם החומר - לא להגיע עם החומר לעור- כך השיופים יהיהו פחות חזקים ועמוקים.
    לגבי קישוטים- זה מאד פשוט- יש דיסקים לקישוטים שמסבירים מאד יפה כיצד לבצע מספר רב של קישוטים שונים וחוץ מזה את יכולה להתאמן על קישוטים שאת רואה באינטרנט כל מה שאת צריכה זה ידע בסיסי בשימוש במכחולים וסבלנות כדי לתרגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בניה באקריל

אילנה כסיף
    08/11/2007

קארין מתוקה, אין חשיבות מאיפה את מתחילה לבנות את הציפורן! חשוב שהמבנה שלה יהיה נכון - קשת עליונה ישרה וקשת חיצונית אחידה ומעט חומר באיזור הקוטיקולה (העור).
    את חייבת לשלוט בכמות האבקה והנוזל (זה תלוי באיזה חומר את עובדת ) יש חומר שדורש יחס של 1אבקה 1נוזל ויש חומר שדורש 2 נוזל 1 אבקה ויש חומר שדורש 2 אבקה 1נוזל כל יצרן נותן הנחיות אחרות בהקשר עם החומרים אז זה תלוי במה את משתמשת. כדור האקריל צריך להיות יציב על הציפורן כשאת מניחה אותו אבל שלא יהיה יבש מדי כי אז ישארו לך כתמים לבנים בתוך הבניה. ואז את צריכה לדחוס אותו - להדק- בעדינות לציפורן .
    אני חושבת שכדאי שתבואי להשתלמות באקריל. ביום ב' בשעה 10 זה יכול מאד לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו