מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאילנה דחוף..קארין08/11/2007
שלום אילנה..
את יכולה לענות לי על השאלה הקודמת כי דילגת אלי ויש לי שאלה מאוד חשובה :
בקורס לימדו אותי להתחיל מסוף הציפורן ובסוף התהליך ליד העור לעשות ואחת בפורום אמרה לי להתחיל מלמעלה שזאת אומרת מהעור להתחיל ובסוף לעשות את סוף הציפורן ואולי בייגלל זה יש לי התרוממויות..ואולי זה לא נכון איך שאני עושה?
מחכה לתשובתך ... בהקדםם
תודה
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים בשמוש במכונת שיוף
מלי08/11/2007אילנה שלום
אני בשעור הרביעי שלי ונתקלתי בבעיה .לאחר הבנייה באקריל בשלב של שמוש במכונת
השיוף , מה הטכניקה הנכונה ?די פצעתי ליד הקוטיקולה.ועוד בעיה קטנה,בשלב הקישוט
די מתקשה-האם יש דרך אחרת חוץ מהאיר בראש?
תודה
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
מלי10/11/2007היי אילנה
מחכה לתגובה לשאלתי בנוגע לשיוף סביב הציפורניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיוף במכונה
אילנה כסיף11/11/2007את לא צריכה להלחץ את רק בהתחלה. מה שחשוב זה לא לחפור עם עם המכונה אלא לשייף במקביל לציפורן כדי להמנע מהווצרות חריצים בתוך הציפורן הטבעית. ככל שתעבדי יותר מדויר עם החומר - לא להגיע עם החומר לעור- כך השיופים יהיהו פחות חזקים ועמוקים.
לגבי קישוטים- זה מאד פשוט- יש דיסקים לקישוטים שמסבירים מאד יפה כיצד לבצע מספר רב של קישוטים שונים וחוץ מזה את יכולה להתאמן על קישוטים שאת רואה באינטרנט כל מה שאת צריכה זה ידע בסיסי בשימוש במכחולים וסבלנות כדי לתרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניה באקריל
אילנה כסיף08/11/2007קארין מתוקה, אין חשיבות מאיפה את מתחילה לבנות את הציפורן! חשוב שהמבנה שלה יהיה נכון - קשת עליונה ישרה וקשת חיצונית אחידה ומעט חומר באיזור הקוטיקולה (העור).
את חייבת לשלוט בכמות האבקה והנוזל (זה תלוי באיזה חומר את עובדת ) יש חומר שדורש יחס של 1אבקה 1נוזל ויש חומר שדורש 2 נוזל 1 אבקה ויש חומר שדורש 2 אבקה 1נוזל כל יצרן נותן הנחיות אחרות בהקשר עם החומרים אז זה תלוי במה את משתמשת. כדור האקריל צריך להיות יציב על הציפורן כשאת מניחה אותו אבל שלא יהיה יבש מדי כי אז ישארו לך כתמים לבנים בתוך הבניה. ואז את צריכה לדחוס אותו - להדק- בעדינות לציפורן .
אני חושבת שכדאי שתבואי להשתלמות באקריל. ביום ב' בשעה 10 זה יכול מאד לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)