סימנים סביב הציפורן

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• סימנים סביב הציפורן
    תמי
    26/07/2010

אשמח לדעת,
    אני עושה בנייה כבר חודשיים בערך. (עשיתי כבר 2-3 מילויים).
    אני מאוד מתוסכלת מהעובדה שכבר לאחר 3 ימים מתחילים להיראות סימנים לבנים ובועות קטנות מצידי ומסביב הציפורניים בצמוד לעור איפה שהציפורן צומחת. אז על אחת כמה וכמה איך זה נראה כשכבר מגיע זמן המילוי. הן לא נופלות או מתרוממות בינתיים אך ויזואלית זה נראה לא טוב לעומת נשים שעושות בנייה ואחרי 3 שבועות הציפורן חלקה לגמרי ורק דרוש מילוי. מה הבעיה? הבונה שלי משתמשת לי בשיטת אקריל הרגילה , זה קרה גם לאחר הבנייה הראשונית שעשתה לי בשיטה אמריקאית. האם זו הציפורן שלי בעייתית? או האם השיטה לא מתאימה לי? האם יש אופציה נוספת או פתרון מיידי לתופעה המתסכלת הזו? שכן אינני נהנית כלל מהבנייה.ואני כן מעוניינת בציפורניים יפות ארוכות ומטופחות תמיד.
    תודה. תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים סביב הציפורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים סביב הציפורן

אילנה כסיף
    26/07/2010

שלום תמי,
    הסימנים נוצרים כתוצאה מנגיעות של המכחול עם חומר האקריל על העור. הבועות שאת מתארת הן התרוממות - התנתקות של החומר מהציפורן הטבעית.מעבר לבעיה האסטטית יש סכנה של הצטברות מים מתחת לבניה ואז נוצרת ירוקת וזה לא כל כך נעים. וחוץ מזה, נגיעות עם אקריל על העור עשויות במקרים מסוימים לגרום לאלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו