כסיסת ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• כסיסת ציפורניים
    דניאל
    04/08/2010

שלום,
    אני בת 16 וכססתי מגיל ממש קטן ציפורניים. עכשיו כבר הפסקתי לכסוס כחודשיים, לבד מבלי לק מרה וכו'.
    למה חלק מהציפורניים גדלות באופן מהיר , ולעומתן חלק מהציפורנים שבאגודל ובאצבע גדלות ממש לאט ? למה הלבן של הציפורניים (איפה שעושים את הפראנץ) מתחיל לי ממש למטה ככה שזה נראה לא אסטטי ויפה, ואני צריכה לשים לק כהה בשביל להסתיר את זה ?
    והאם יש טיפים מסויים על מנת לזרז את צמיחת הציפורניים? לשקמם אחרי שהיו מוזנחות ? שיראו יפות ואסטטיות ?

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסיסת ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסיסת ציפורניים

אילנה כסיף
    09/08/2010

שלום דניאל,
    קודם כל יופי שהפסקת לאכול ציפורניים .
    לגבי הלבן של הציפורניים - יש הרבה סיבות לכך : יתכן שמבנה הציפורן שלך הוא כזה שמיטת הציפורן (החלק הורוד)פשוט קצר ואז הקצה החופשי (הלבן) יתחיל עמוק בתוך האצבע מה שיוצר מראה לא כל כך יפה.
    יתכן גם שצריך יותר זמן למיטת הציפורן להחלים אחרי הכסיסה ועם הזמן יהיו לך ציפורנים יפות.
    טיפים לציפורניים יפות:
    1. מרחי מחזק ציפורניים
    2. השתמשי במרכך עור כדי להעור שמסביב לציפורניים לא יהיה קשה ועבה
    3. מרחי שמן הזנה טוב על העור שמסביב לציפורניים ועשי אותו לתוך העור. זה יזרז את צמיחת הציפורניים ויצור ציפורניים חזקות וגמישות שלא ישברו.
    4. שימי לק. כך המראה יהי אחיד ויפה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו