מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיצד מזהים פטריה בצפורניים עם בניהרוחמה14/11/2007
שלום,
עשיתי בניה בג'ל לפני מספר חודשים במקום איכותי ומקצועי. בפעם שעברה שעשיתי מילוי שמתי לב שהצפורן נראית אדומה. שאלתי את הטכנאית האם זה בסדר, והיא אמרה שזה לא קשור לבניה שכנראה קיבלתי מכה. ברצוני לדעת האם זו יכולה להיות פטריה, וגם לקבל טיפים איך ניתן לזהות אם יש פטריה כשעושים בניה?
תודה
רוחמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי פטרת בציפורנים
אילנה כסיף14/11/2007רוחמה ערב טוב,
יש הרבה מאד מחלות ציפורנים ועור ואני , כידוע לך , אינני רופאה ואפילו לא אחות כך שאני לא הסמכות לשאול מה זה האדום שיש לך בציפורנים. אבל, ניתן לזהות פרטת ציפורנים לפי מספר אינדיקציות: קודם כל יש הפרדות - נתק- בין לוחית הציפורן למיטת הציפורן וברווח בנוצר בינהן יווצר מעין מרקם קמחי בעל ריח חריף וגוון צהבהב. עלי לציין שיש מספר רב של סוגי פטרות וכאן מתוארת רק הפטריה הקמחית - אם יש לך ספק לכי לראות רופא.
אגב, פטריות לא נגרמות בגלל בניה, אפשר להדבק בפטרת אם הסניטציה במקום שבו את מטופלת ירודה או אם יש ירידה במערכת החיסונית שלך. שילוב של השנים יבטיח הדבקה.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
רוחמה15/11/2007אילנה, תודה על תשובתך.
האם ידועה לך סוג של פטריה שעונה על התאור שלי, אודם במרכז הציפורן? אני רוצה לציין שהמקום בו אני עושה את הבניה (אני גרה בחו"ל) הוא מקום ברמה בעל סניטציה מאד מאד גבוהה.
תודה
רוחמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהוי פטריה
אילנה כסיף15/11/2007לדעתי, לפי התאור שלך, זהו שיוף יתר של לוח הציפורן ולכן נוצרה אדמומיות - אבל , שוב, אין לי תאור מדויק של מראה האדמומיות ואני לא מוסמכת לזהות אותן- אין לי הכשרה רפואית. אם תוכלי לפרט איך נראית האדמומיות או לשלוח תמונה זה מאד יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
רוחמה15/11/2007קשה לי יהיה לצלם את זה, כיוון שזה לא מספיק בולט בשביל להראות בתמונה. בכל אופן זה מן כתם אדום כזה לא סימטרי. והאמת שההשערה שלך שזה שיוף יתר נשמעת לי הגיונית....
אני מבינה שבדרך כלל פטריות לא נראות כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריות אכן לא נראות כך
אילנה כסיף16/11/2007אבל אם זה מציק לך ואת לא שקטה, לכי לראות רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)