ציפוי אקריל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפוי אקריל
    מרי
    21/08/2010

שלום
    השאלה שלי היא שיש לי לקוחה שאני עושה לה ציפוי עם אקריל על הציפורן הטבעית שלה וכל פעם שאני עושה זאת מאד שורף לה הציפורן והיא מתחממת ממה זה נובע?
    לציין שאני 8 שנים במקצוע ולא קרה לי דבר כזה אף פעם היא גם היחידה שמגיעה לי עם התרוממיות ועם כיסי אויר אשמח אם תעני לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפוי אקריל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפוי אקריל

אילנה כסיף
    21/08/2010

שלום מירי,
    ציפוי באקריל אינו שונה מבניה באקריל מלבד העובדה שאת לא צריכה לבנות תוספת אורך.
    החום שהלקוחה שלך מרגישה נגרם כתוצאה מתהליך התקשחות החומר - תהליך הפילמור - בו האבקה והנוזל הופכים לחומר קשיח.תהליך הפלמור פולט חום.
    לגבי ההתרוממויות שהלקוחה שלך חווה- אם את מכירה אותה ולא היו בעיות עד עכשיו היתי מבקשת ממנה לעשות בדיקות דם. כידוע לך, מצב בריאותי והורמונאלי משפיע על האחזות החומר המלאכותי לציפורניים הייתי בודקת קודם כל מצב בלוטת תריס מצב הורמונאלי וכמובן סוכרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ........

מרי
    22/08/2010

תודה על התשובה האמת היא שאני שואלת אותה אם זה נסבל ומחכה שירגע לה ואומרת לה שזה יכול לקרות וזה באמת כך זה עובר אחרי כמה דקות הכוונה שלי האם זה לא יכול לגרום לה שום נזק? אני מבינה את ההתחממות הזאת אפילו מרגישים את זה שעושים כתר זמני
    ויש לי עוד שאלה מאיפה אני יכולה להזמין לקים של opi? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפוי באקריל

איילה עובד
    22/08/2010

הי מרי.. רציתי לדעת האם את מטפלת בלקוחה זו שונה מלקוחות שבאות אליך לבנייה ומילוי? אני שואלת כי הצגת בשאלה את הטיפול כציפוי ולא כמילוי ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילה

מרי
    22/08/2010

אולי לא הסברתי נכון הבנייה עצמה היא לא שלי הלקוחה מגיעה למילוי אבל היא באה אלי נגיד עם ציפורן שבורה אז אני לא שמה לה טיפס אני בונה לה ומאריכה לה רק עם אקריל לקוחות שיש להם ציפורניים טובות אני מעדיפה לצפות להם רק עם אקריל בלי טיפס כי לדעתי זה הרבה יותר טיבעי ויותר חזק
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרי

אילנה כסיף
    22/08/2010

את כל מוצרי OPI ניתן להשיג ברשת נייל סטודיו פני לסניף הקורב אליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו