מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציפוי אקרילמרי21/08/2010
שלום
השאלה שלי היא שיש לי לקוחה שאני עושה לה ציפוי עם אקריל על הציפורן הטבעית שלה וכל פעם שאני עושה זאת מאד שורף לה הציפורן והיא מתחממת ממה זה נובע?
לציין שאני 8 שנים במקצוע ולא קרה לי דבר כזה אף פעם היא גם היחידה שמגיעה לי עם התרוממיות ועם כיסי אויר אשמח אם תעני לי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפוי אקריל
אילנה כסיף21/08/2010שלום מירי,
ציפוי באקריל אינו שונה מבניה באקריל מלבד העובדה שאת לא צריכה לבנות תוספת אורך.
החום שהלקוחה שלך מרגישה נגרם כתוצאה מתהליך התקשחות החומר - תהליך הפילמור - בו האבקה והנוזל הופכים לחומר קשיח.תהליך הפלמור פולט חום.
לגבי ההתרוממויות שהלקוחה שלך חווה- אם את מכירה אותה ולא היו בעיות עד עכשיו היתי מבקשת ממנה לעשות בדיקות דם. כידוע לך, מצב בריאותי והורמונאלי משפיע על האחזות החומר המלאכותי לציפורניים הייתי בודקת קודם כל מצב בלוטת תריס מצב הורמונאלי וכמובן סוכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה........
מרי22/08/2010תודה על התשובה האמת היא שאני שואלת אותה אם זה נסבל ומחכה שירגע לה ואומרת לה שזה יכול לקרות וזה באמת כך זה עובר אחרי כמה דקות הכוונה שלי האם זה לא יכול לגרום לה שום נזק? אני מבינה את ההתחממות הזאת אפילו מרגישים את זה שעושים כתר זמני
ויש לי עוד שאלה מאיפה אני יכולה להזמין לקים של opi? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי באקריל
איילה עובד22/08/2010הי מרי.. רציתי לדעת האם את מטפלת בלקוחה זו שונה מלקוחות שבאות אליך לבנייה ומילוי? אני שואלת כי הצגת בשאלה את הטיפול כציפוי ולא כמילוי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה
מרי22/08/2010אולי לא הסברתי נכון הבנייה עצמה היא לא שלי הלקוחה מגיעה למילוי אבל היא באה אלי נגיד עם ציפורן שבורה אז אני לא שמה לה טיפס אני בונה לה ומאריכה לה רק עם אקריל לקוחות שיש להם ציפורניים טובות אני מעדיפה לצפות להם רק עם אקריל בלי טיפס כי לדעתי זה הרבה יותר טיבעי ויותר חזק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרי
אילנה כסיף22/08/2010את כל מוצרי OPI ניתן להשיג ברשת נייל סטודיו פני לסניף הקורב אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)