סיום קורס בניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• סיום קורס בניית ציפורניים
    יגאל
    14/09/2010

שלום לכולם ,

סיימתי קורס בניית ציפורניים ואני נמצא בתחילת דרכי , הייתי שמח לדעת אם יש עוד גברים בצחום באיזור הצפון.

כמו כן רציתי לדעת איך להתחיל ולפתח חוג לקוחות והשיג כמה שיותר פרקטיקה מאחר ובניה ומילוי לוקח לי קרוב לשעתים ורבע לערך שזה המון זמן...... אך אני לא חוסך בשיופים ובדיקנות אני מאד פרפקצוניסט ויסודי......:))))

שמח להיות חלק מכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יגאל,

אילנה כסיף
    14/09/2010

אתה לא לבד יש גם גברים בתחום ,לא רבים אמנם ,אבל בהחלט יש. חוג לקוחות מפתחים מהסביבה הקרובה מתחילים עם אנשים שמכירים ושמביאים חברים או משפחה וככה לאט לאט משפרים יכולות ומגדילים מערך לקוחות.
    בהצלחה ושנה טובה ומתוקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יגאל שלום

איילה עובד
    15/09/2010

ברוך הבא ובהצלחה במקצוע החדש... לאט לאט אנו נפגשים ביותר גברים שמתעסקים בבניית ציפורניים וזוכים להצלחה.
    תהליך הלמידה לא מסתיים בסיום הקורס ולכן אני ממליצה לך להגיע להשתלמויות והדרכות להעשרת הידע .
    מאחר ואתה מהצפון אני מזמינה אותך להשתלמויות בסניף בצ'ק פוסט בחיפה.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו