מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עבודה עם הקראיישןיגאל18/09/2010
אילנה /איילה שלום.
הייתי מאד מעוניין לדעת איך זה לעבוד עם הקראיישן והאם יש הבדל מהותי בין הקראיישן לאבקות אחרות המשווקות היום בשווקים כגון הלה פאם.
אם אני עובד עם הלה פאם השיטה היא שיטה זהה לקראיישן ?ולא תצריך ממני איזשהו ידע מוקדם.?? או טכניקה מיוחדת?
מתוך עיון בפורמים הבנתי כי העבודה עם הקראיישן מפחיתה את כמות השיופים וכי עם הקראיישן ניתן לקבל ציפורן יותר חלקה, מדוייקת ונקיה.( יש צורך במחזק פריימר ופריימר?)
האם קיימת האפשרות לקבל דוגמית לניסיון? אני מבין שהאבקה והנוזל משווקים בנייל סטודיו בלבד?!
ברשותכן ,רציתי להודות לכן על הברכות......:) גמר חתימה טובה.:-)
נ.ב.
איילה אשמח להגיע להשתלמויות בנייל סטודיו וכן לקבל מידע לגבי קורס מניקור פדיקור רפואי וכן איפור קבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאיישן
איילה עובד20/09/2010יגאל שלום..
סדרת הקריאיישן מתקדמת מאוד ביחס לסדרות אחרות . הנוזל מעט שמנוני מופחת ריח, צבע סגלגל שלא מצהיב ומאוד יציב.. 4 אבקות בגווני ורוד אטום שקוף וטיפקס..מאוד נוחות לעבודה. הרבה פחות אבק ומעט שיופים. בקיצור חומר חלום!!
מבחינת העבודה.. עובדים ככל אקריל אחר, עם אקולייזר ופריימר..(חומצי או לא..). רק חשוב מאוד לעבוד איתו עם מעט נוזל.. ביחס של 1:1..
אפשר לקבל דוגמיות בסניף בצ'ק פוסט..
כמו כן - נשמח לראותך בהשתלמויות שלנו.. הרשימה מתפרסמת באתר הבית של נייל סטודיו.
אם תרצה אוכל לשלוח לך במייל..השאר לי כתובת.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריאשיין
שרי06/10/2010שלום,
הייתי מאוד שמחה אם אפשר לשלוח אלי דוגמיות מאבקת קיראשיין, רוצה לשנות את האבקה והנוזל שיש ברשותי
איך יהיה ניתן לקבל, אני גרה במעלה אודמים
אודה על התייחסות
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרים של קריאשיין אכזבה אחת גדולה
דרורה אוברפרש23/06/2011שלום וברכה לניייל סטודיו, אני משתמשת בחומרים שלכם מסדרת קריאיישן קרוב לשנה ועד לפני חודש וחצי החומרים היו בגדר חלום!! פשוט עוד לא הומצא חומר אקרילי ברמת פולימריים כל כך צפופה ואיכותית!!
מזה חודש וחצי כל הלקוחות שלי כאחד פונות אלי אחרי מספר ימים של מילוי בטענה שהחומר מתרומם, מבדיקה יסודית שעשיתי אצלי כמובן ששום דבר לא השתנה לא בחומרים ולא בתהלך העבודה מה שמשאיר בי את הרושם שהחברה עצמה גרמה לאיזה שינוי משמעותי בחומרים. או לחלופין בשרשרת ההובלה.
עשרות לקוחות מרוצות ממני כמקצועית ,וכמורה לבניית ציפורניים, ולעולם לא נתקלתי בתופעה שכזו.
מבדיקה סביבתית שערכתי עם קולגות שלי שמשתמשות גם הם בחומר הנ''ל נמסרו בפני עשרות תגובות על לקויות בחומרים בחודש וחצי האחרונים.חבל מאוד שחברה שמכבדת את עצמה הרשתה לעצמה לתת למצב הזה בזה שאנני רוכשת את החומרים שהיו עד כה אהוביי במיוחד. ומומלצים בפני כל הקולגות שלי וכמו כן כתגובות חיוביות על גבי פורומים של ציפורניים
אבקשכם בשמי ובשם טכנאיות ציפורניים בארץ המשתמשות בסדרה של קראיישין לחזור ולבדוק את החומרים בתקופה האחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרים של קריאשיין - תגובה
איילה עובד24/06/2011דרורה שלום
אני שומעת לראשונה תלונה מסוג זה.. ולהיפך..שוב ושוב מדווחות לי מקצועיות עד כמה הן מרוצות מהחומר ועל שיפור משמעותי באיכות העבודה.
הייתי רוצה לבדוק בצורה יסודית את תלונתך ולכן אבקש כי תצרי איתי קשר לטלפון 04-8422599* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי קריאשיין לשיטה המשולבת
איילת24/09/2010שלום אילנה,
אני עובדת בשיטה המשולבת אחרי שנים של עבודה בשיטת הטבילה ומרוצה מאוד,
אך מאוד מפריע לי ריח האקריל, שאלתי האם ניתן לעבוד עם מוצרי קריאשיין בשיטה המשולבת או שזה מצריך הסבר או הדרכה מסוימת ,כיוון שאני מבינה שריח האקריל יותר עדין והייתי רוצה לעבוד עם חומר בעל פחות ריח חזק, שאלה נוספת מה עושים עם המכחול כדי לשמר אותו , רכשתי את המכחול הטוב ביותר בעלות של יותר מ200 ש"ח בנייל סטודיו ונראה שגם הוא נהרס אחרי כחודש, ברצוני לציין שאני מניחה רק נוזל אקריל ללא כדור ומקפידה לנקות את המכחול משאריות שנותרו, ניסתי להשרות בנוזל אקריל ומנקה מברשות אך לשווא. .....
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה משולבת בקריאשן
אילנה כסיף26/09/2010שלום איילת,
אין כל צורך בהדרכה מיוחדת לעבודה בחומרי קריאשן. אכן, הריח מופחת אבל החומר אינו נטול ריח. את בהחלט יכולה לעבוד בשיטה משולבת בחומרים הללו.
לגבי המכחול, השרי אותו במנקה מכחולים מספר שעות ונסי לדלות מתוכו את שאריות האקריל.
חשוב לנקות אותו כל פעם שאת נוגאת באבקה עם המכחול כדי שהאבקה לא תתגבש בתוכו.
לי יש מכחולי עבודה כבר שנים מספר. צריך להקפיד על מכחולים נקיים. זה כל הסוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)