ירקת

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ירקת
    שרי
    05/10/2010

שלום,
    יש לי שאלה - באה אלי לקוחה מבונת ציפורניים אחרת ואמרה שהיא לא מרוצה והיא מרגישה שהבניה שעשתה לה לא תקינה, איבחנתי את הציפורניים, וזה היה מזעזעז הטיפסים היו רופפים הסגירות היו פתוחות, ממש לא מקצועי, אמרתי לי תשמעי אם לא היית באה עוד היום כל הידיים היו פטריות, עשיתי לה מילוי, לאחר יומים התקשרה אלי אמרה לי שיש לה פטריה ב- 2 אצבעות, תיקנתי לה הלכה, אחרי יומיים שוב חזרה אלי ואמרה לי יש לי פטריה ב- 3 אצבעות אחרות, ושוב תיקנתי לה, דבר כזה לא קרה לי באף לקוחה שחוזרת לי עם פטריה אחרי מילוי של יומיים, אודה על התייחסותכם.
    דבר נוסף יש לציין שהבחורה אחות בבית חולים, ואמרה לי שהיא משתמשת בחומר מיוחד של ניקוי סטרלי לידיים לא הספריי שאנחנו משתמשות בעת שמגיעה לקוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירקת - תגובה

אילנה כסיף
    12/10/2010

שרי שלום,
    פטרת בציפורניים לא מתפתחת מהיום למחר. אולי מדובר בירוקת? על לוחית הציפורן ולא מתחת לציפורן.
    בכל מקרה הסירי את הבניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו