איך לעשות מילוי ללקוחה לאחר חודש

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• איך לעשות מילוי ללקוחה לאחר חודש
    ציפורה
    22/11/2007

לקוחה שעשתה אצלי בנייה חדשה וחזרה אליי לאחר חודש ויותר. האם למלא לה רק באיזור שחסר שם האקריל, או שלמלא את כל הציפורן כמו בבנייה? אני מפחדת שהציפורניים יתרוממו לה בגלל הזמן שעבר.
    אני דיי חדשה בנושא. אנא עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי

אילנה כסיף
    25/11/2007

ציפורה יקרה שלום
    באיזה שיטה בנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנייה באקריל

ציפורה
    25/11/2007

בנייתי ללקוחה בנייה באקריל. ומאחר ועבר זמן ארוך מידיי רצתי לדעת אך למלא לה כדי שלא יהרס לה . שלא יהיה לה התרוממות .
    אני מקווה כי תוכלו לעזור לי פה בעצות.
    ושלא אחשוש כי זו התחלה בשבילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי

אילנה כסיף
    25/11/2007

ציפורה ערב טוב,
    אין משמעות לכך שעבבר זמן רב, המשמעות היחידה היא שתאלצי לעבוד יותר קשה מהרגיל ועצתי לך היא לא לעודד לקוחות להגיע למילוי כל חודש אלא כל שבועים עד שלושה כי אז מילוי יקח לך יותר זמן והמחיר שהן ישלמו יהיה אותו מחיר עבוד עבודה קשה יותר מבחינתך.
    כל הסוד כדי שלא יהיהו התרוממויות הוא עבודה מדויקת עם האקריל.
    אל תחששי מהמילוי זה בדיוק כמו הבניה רק שכאן הכל כבר מוכן. הקפידי להסיר את כל ההתרוממויות (במידה שיש)בעזרת צבתית וצרי גובה אפס בעזרת ליין אוף ואז גשי למילוי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ציפורה
    27/11/2007

תודה לך על העצה.
    ומקווה כי הלקוחה לא תחכה שוב זמן רב למילוי הבא. אני אומר לה שעליה להגיע למילוי לאחר שבועיים שלוש ולא ויתר כי אז עלולה להיגרם לה התרוממות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף

אילנה כסיף
    27/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו