פרימיום בניית ציפורניים בקריות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פרימיום בניית ציפורניים בקריות
    סמדר
    11/10/2010

יש לי שאלה אני מתלבטת איפה ללמוד הייתי אתמול בבית ספר פרימיום ברח' המסגר אם מישהי מכירה התרשמתי מהמקום הוא מקרין יוקרה והמחיר לדעתי בהתאם 4000 + מע"מ שזה יוצא משהו כמו 4600 בנוסף אני מקבלת ערכה ששוויה הוא 1000 ש"ח!!! כך טוען בעל העסק שמלעשה אני עובדת עם אותה ערכה במהלך הלימודים שהם 6 ימים רצוף בשבוע שבוע הפסקה ועוד שבוע רצוף של לימודים 0900-1300. זה לא יקר? {בהתחשב שאני צריכה לקנות את הציוד המשלים?} . דרך אגב אין להם עדיין את החומר החדש ג'ל לפי בעל העסק אין לזה אישור ממשרד הבריאות האם זה נכון? אשמח לתגובה מהירה. תודה מראש סמדר. דרך אגב הם לא עובדים עם מכונת שיוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימיום בניית ציפורניים בקריות - תגובה

איילה עובד
    11/10/2010

כשאת עומדת לפני ההחלטה ללמוד בניית ציפורניים ערכי סקר שוק באזור, צרי קשר עם מספר בתי ספר, גשי לשיחת ייעוץ ובררי את כל הפרטים. רק לאחר מכן תחליטי היכן ללמוד. כמובן המלצות רק יכולות לעזור!
    תבדקי את המקום, אווירה, תוכנית לימודים , פיקוח וכו..
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו