כמה שאלות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    מור
    25/11/2007

היי אילנה,

ערב טוב...
    רציתי לשאול מהו לק אלוגרמה?
    שאלה נוספת,יש שתי לקוחות שחזרו אליי עם ירקת. אני לא יודעת מדוע זה קורה, אני אוטמת היטב, משייפת כמו שצריך, לדעתי. אני ממש לא עוזבת את הציפורן עד שאני רואה ששייפתי טוב.
    יש לי בעיה, הציפורניים לפעמים מתרוממות ממש ממש מעט בצדדים. באמצע הן אף פעם לא מתרוממות.
    כנראה שאני לא פועלת נכון בצדדים.
    איך אני יודעת איזה עובי הוא נכון בצדדים? אולי אני משייפת יותר מידי?
    איזה טיפ תוכלי לתת לי?

שיהיה בנתיים ערב מקסים,
    תודה
    דיאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה תשובות

אילנה כסיף
    26/11/2007

דיאן/מור ערב טוב,
    לק הולוגרמה הוא לק/מייבש לק עם נצנצים עדינים בפנים.
    לגבי הירקת - את כנראה עושה משהו לא נכון. בידקי שאת מסירה את כל העור מהציפורנים ושהן יבשות לפני הנחת חומרי הבניה. הקפידי על עבודת מכחול מדויקת לא לגלוש לכיוון העור ובדקי שאין חומר באויר בזמן השיוף.
    אם תקפידי על כל אלה לא יהיו יותר התרוממויות / ירקת.
    להתראות
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ז"א שאין אויר בזמן השיוף?

דיאן
    26/11/2007

ולפעמים כשנוזל חומר מהצדדים- אני מנקה. אני אוהבת לעבןד עם הרבה נוזל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות הנוזל תלויה בשיטה

אילנה כסיף
    27/11/2007

זה נורא נחמד שאת אוהבת לעבוד עם הרבה נוזל, השאלה היא האם החומרים שלך מיועדים לעבודה עם הרבה נוזל. דבר נוסף שעליך לזכור הוא שנגיעה בעור יוצרת בכל מקרה התרוממות כך שניגוב הוא לא פתרון. לכל שיטה פולימרית יש פרופורציות של כמות נוזל וכמות אבקה ואת צריכה לדבוק בה כדי שהעבודה תהיה יציבה וחזקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד אני אמורה להבחין בין הכמויות?

דיאן
    28/11/2007

האם זה תלוי בזמן שלוקח לאקריל להתייבש?
    בתנודה של החומר?

ואם אני מנגבת קצת שאריות עם מכחול, ומשייפת את השאריות כמו שצריך? (מה שאני עושה בד"כ.
    ויש להדגיש שלרוב לא מתרומם אצלי בכלל בכלל. רק ממש לעתים רחוקות בצדדים), זה עדיין לא בסדר?

שאלה נוספת- לאחרונה הבנות חוזרות אליי עם ציפורניים שהצהיבו נורא..
    החלפתי רק אבקת אקריל,חברה אחרת, אולי זה בגלל זה? (השימוש הוא באותו נוזל מותאם של אותה חברה חדשה).

אילנה, אני ממש מתחילה להתייאש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו קטן...

דיאן
    28/11/2007

כשאני חושבת על זה, הרבה בנות הגיעו אליי ממישהי אחרת רק למילוי, ועם החומר שלי על הבניה שלהן זה לא הצהיב.
    אז איך זה יתכן...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חס וחלילה ....

אילנה כסיף
    28/11/2007

דיאן, באמת, אחרי כל הדרך שעשית עד לכאן, עכשיו להתיאש?! מה פתאום! את למדת והשקעת ואת אוהבת את המקצוע - אסור לך להתיאש. אלה בכיות ממש קטנות...ואנחנו ננסה להתגבר עליהן יחד.

1. יחס נכון בין אבקה לנוזלאת יכולה לראות כאשר את מניחה את החומר והוא עומד- לא בורח ולא זז אבל הוא לא גושי (יבש).
    2. הצהבות יכולות להגרם ממספר סיבות - אם קנית חומר חדש בדקי אצל המשווק מה קורה. מי שמכר לך את החומרים צריך לעמוד מאחוריהם.
    אבל לפני שאת מתנפלת עליו בצעקות קרב של מה מכרת לי בדקי את עצמך:
    1. האם את משתמשת באותו מכחול שהשתמשת בחומרים הקודמים - יש להזהר מערבוב של חומרים כי זה גורם להם לזיהום ואז עשויות להיות הצהבות- אלה חומרים כימים ...
    2.האם הפרימר מתאים לשיטה החדשה ?
    3. האם הלקים שאת משתמשת בהם איכותים?
    בי
    אילנה
    3. האם האבקה והנוזל הם מאותה חברה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל- תודה אילנה

דיאן
    02/12/2007

שנית-המכחול הוא לא אותו מכחול,אבל לא נראה לי שיש קשר כי ההצהבה התחילה עוד לפני שהחלפתי מכחול.
    הלקים הם לא באיכות הכי טובה, אבל לפני כן לא נגרמה שוב הצהבה.
    הפריימר ,הנוזל אקריל והאבקה -כולם אותה חברה.
    האנטי פונג הוא של חברה אחרת.
    אני חושבת שזו האבקה, כי מאז שהחלפתי חברה זה קרה.
    אני מפחדת שוב להחליף חברה ...שלא יקרה משהו אחר. גם במקום שאני קניתי את החומרים- יש שם קורס בניית ציפורניים, שבו הם משתמשים באותה חברה..
    אולי זה בגלל שלפעמים הייתי משתמשת בנוזל אקריל שנשאר בכוסית נאמר יום יומיים לפני? (למרות שלכוסית יש מכסה קטן תואם).
    אני פשוט מנסה לחשוב ולהזכר בפעולות שאני עושה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום חומרים

אילנה כסיף
    08/12/2007

הי דיאן, כמו שכבר הסברתי קודם , זיהום חומרים גורם להצהבה. הרעיון של עבודה עם כוסית היא כדי לא לזהם את כל הנוזל ואם את משאירה חומר בתוך הכוסית - הוא מתחמצן וזה גורם להצהבה. בידקי האם למי שחזרה עם צהבת השתמשת בנוזל שעמד זמן רב או בנוזל חדש מהבקבוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו