מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 2 שאלות בקשר לטיפסיםספיר21/10/2010
1. קניתי היום טיפסים של OPI מנייל סטודיו ללא קו תפר, אני עושה בנייה בטבילה, זה נכון שאחרי שאני מורידה ברק מהציפורן הטיבעית אני צריכה להשפריץ עם המייבש דבק על הציפורן הטיבעית (לפני שבכלל הדבקתי את הטיפסים) ורק אח"כ לשים דבק רק על הקו בקצה של הטיפסים ולהדביק? ואז רק להוריד ברק עם פצירה ספונג'ית כזאת שמחספסת (שגם אותה קניתי בנייל סטודיו)?
2. בקשר להדבקה - האם נכון להדביק עם טיפסים (לא אותם טיפסים שקניתי אלא טיפסים עם קו תפר) ולהתחיל רק בקצה של הציפורן ממש כמו שעושים בנייה ולא להדביק מתחילת הציפורן? ואם כן אז השאלה היא האם צריך לשייף את כל הציפורן הטיבעית או רק את הקצה של הציפורן הטיבעית איפה שבעצם מדביקים את הטיפסים? והאם אני מורידה את המדרגה עם מכונה ומשייפת רק את המדרגה או את כל הטיפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות בקשר לטיפסים - תגובה
אילנה כסיף22/10/2010ספיר חמודה,
1. טיפסים של OPI אינם מומלצים לעבודה בטבילה שכן בשיטה זו אין הקפדה על מבנה הציפורן וכל מה שמחזיק זה העובי. כך שאם את מתכוונת לעבוד עם הטיפסים האלה וודאי שהבניה עבה.
אין צורך במייבש דבק על מנת להדביק את הציפורנים הללו הן נדבקות בשניות. את הדבק יש לשים בקצה הציפורן הטבעית ורק להניח את הטיפס ולוודא שהקצוות מודבקים היטב.
2. לא כל כך ברורה לי שאלה מספר 2 או להפחות ההתחלה שלה. אבל את הציפורן הטבעית יש לשייף עם פצירה עדינה מאד על מנת להסיר שומן ולכלוך ולייבש עם אקולייזר או בונד איד כדי לייבש אותה מנוזלים ומשומן ולאפשר אחיזה טובה יותר של החומרים על הציפורן. ובהחלט ניתן להוריד לגובה אפס עם מכונה אבל להזהר מאד לא לעשות נזק לציפורן הטבעית.
שבת שלום : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
ספיר22/10/2010איזה טיפסים את ממליצה לי להשתמש לבנייה בטבילה?
ובקשר להדבקה-התכוונתי לשאול האם להדביק את הטיפסים מתחילת הציפורן (כלומר מהמסגרת של הציפורן מאיפה שהיא מתחילה לצמוח) או להדביק את הטיפסים מהקצה של הציפורן( כלומר כמו הכנה לבנייה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה... - תגובה
אילנה כסיף24/10/2010לטבילה השתמשי בטפסים רגילים ישר או נשר שלם.
לא ברורה לי שאלת ההדבקה. אם את רוצה לעשות הדבקה מלאה הדביקי מאזור הקוטיקולה. אם הדבקה חלקית התאימי טיפסים באזור הרחב של הציפורן כי ליצור קירות ישרים והדביקי מהקצה החופשי לאחר שהתאמת חייכנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
ספיר25/10/2010ואם כבר קניתי את הטיפסים ללא קו תפר ולא השתמשתי בהם ואני רוצה להחליף לטיפסים רגילים? אבל אני יהיה בנייל סטודיו רק עוד 3 שבועות אפשר? פשוט בחנות זאת שמכרה לי אמרה שזה מתאים לטבילה אבל עובדה שלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה... - תגובה
אילנה כסיף28/10/2010תשאלי על מדיניות ההחזרות/ההחלפות שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)