אילנה שלום אני צריכה קצת עזרה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אילנה שלום אני צריכה קצת עזרה
    יונית ירושלמי
    29/11/2007

אני בתחילת הדרך ומעוניינת לעבוד מהבית. . . אך הפרסום נורא קשה (אני בונה כבר לכמה קרובות במשפחה - כמובן בתשלום) ניסיתי פליירים, פרסום בעיתון מקומי ומודעות בלוח מודעות ולא קיבלתי אף שיחת טל'. העבודה שלי היא טובה בלי התרוממיות ובלי שברים. לא יודעת איך להביא את הבנות הראשונות. . . מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל ההתחלות קשות ...אבל אח"כ קל יותר

אילנה כסיף
    29/11/2007

ערב טוב יונית,
    הבעיה שהעלית משותפת לכל מי שנכנס למקצוע חדש. בין אם הוא רופא ובין אם הוא גנן וכך זה נכון לגבינו בונות הציפורנים. ראשית עליך לוודא שיש באמתחתך מגוון רחב של ידע בתחמי הביוטי השונים - פדיקור שעווה עיצוב גבות וכיוצ"ב כדי שתוכלי לשמר לקוחות שכבר פנו אליך. אכן קשה להתחיל מהבית אבל לא בלתי אפשרי. קיראי מדורי שיווק ובדקי איך את יכולה לשווק את עצמך. יש המון דרכים. הבעיה היא שבפרסום מפה לאוזן צריך הרבה סבלנות ולפרסם בעיתון זה לא תמיד אפקטיבי ומאד יקר. אני דווקא ממליצה לתלמידות לצאת לעבוד מחוץ לבית לפחות בתחילת הקרירה שלהן. אבל זה כמובן נתון לשיקול דעתך.
    בהצלחה.
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו