מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בניית כתחביב אישיחני30/11/2007
שלום לך,
שמי חני ואני מעוניניית לרכוש ידע לגבי בניית ציפורנים כתחביב לעצמי (בניה אישית לי). יש לי קצת טאצ' בנושא הבנייה, יודעת לשייף, להדביק אבל אני מעוניינת לדעת כיצד לעבוד עם מכנות השיוף, ולעשות בנייה רק בשיטת הטבילה + ידע במילוי ממש לעצמי.
שאלתי היא כזאת:
האם ניתן ללמוד רק שיטה זאת?
האם יש לך מקום מסויים ללימוד כול הבסיס כולל עבודה עם מכונת השיוף?
ואיזו דגם מכונה כדאי לי לרכוש אמינה וטובה לעבודה בבית?
אולי בעתיד ע"י פרסום האצבעות שלי אוכל לעבוד עם לקוחות.
אולי יש ספר כולשהו על בנייה שלב אחר שלב?
אודה לך מאוד על עזרתך
שבת שלום חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
אילנה כסיף01/12/2007שבוע טוב חני,
בתי ספר רציניים לא מלמדים רק שיטה אחת משום שבנית ציפורנים הינם לימודי מקצוע כמו כל מקצוע אחר . אני רוצה לומר לך שגם אני כשאר התחלתי ללמוד למדי לשם התחביב וכדי לעשות לעצמי אבל פשוט נכבשתי ביופי של המקצוע ואט אט הפך למקצוע העיקרי שלי. חשוב ללמוד כמו שצריך ויש הרבה מאד מה ללמוד.מה גם שאת כותבת שאת רוצה לקבל לקוחות בעתיד...
חשוב ללמוד ברצינות אם רוצים מלהצליח ובמיוחד אם את רוצה לבנות לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשומת הלב
חני02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חני02/12/2007באם אני מעוניינת בהתחלת לימודים האם יש לך המלצות על בית ספר טוב עם מורה שתוכל להדריך אותי כמו שצריך?
נכון להיום אני עושה בנייה אצלנו בקריות אצל תלמידות, ולא התרשתי כול כך משיטת הלימוד שם.
המורה קופצת מאחת לאחת, התלמידות מחכות שתבוא לראות את העבודה, אין להן את כול החומרים ואם כבר יש לבית הספר אז האיכות לא משהו.
השאלה איזה בית ספר באמת טוב ובאמת משקיע ללימוד טוב של כול השיטות
והאם מקבלים תעודה ממשרד העבודה.
אני תושבת הקריות
תודה מקרב לב
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)