שאלה לאילנה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה לאילנה
    ספיר
    14/11/2010

אילנה שלום,
    הייתי לפני כחודשיים בברלין ועשיתי שם בנייה במקום עם חסות בלעדית של opi.
    עשיתי בנייה בג'ל axxium gel system עם טיפסים של opi perfection tips בגוון טיבעי ( לא לבן ), ובנייה טבעית ( כמו ציפורן טבעית בלי כלום ).
    העבודה הייתה מדהימה ברמה של תמונה מקטלוג ( בשיא הרצינות ), הבחורה הייתה קוריאנית והיא עבדה בדיוק מפחיד. כשחזרתי לארץ והלכתי לעשות מילוי אצל מישהי ליד הבית שלי היא פשוט הרסה לי את כל הבנייה! היא עשתה מילוי באקריל אפילו שאמרתי לה שזה ג'ל ועשתה עבודה לא סימטרית מלאכותית ומכוערת. הדבר הכי גרוע הוא שהחלק של המילוי הצהיב והג'ל נשאר שקוף ( את יכולה לתאר לעצמך איך זה נראה - זוועה!! ).
    שאלתי היא - האם יש בארץ מישהי שבונה עם הaxxium ולא עושה תרגילים כמו שכבר נתקלתי שאמרו לי שעושים לי בג'ל, עשו לי את כל הבנייה באקריל ובסוף שמו לי סילר וייבשו מתחת למכונה כדי שאני יחשוב שזה ג'ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאילנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאילנה - תגובה

אילנה כסיף
    15/11/2010

איזה ב א א א ס ס ה !!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש בארץ מקומות שעובדים עם ג'ל אבל אין בארץ ג'ל AXXIUM לבניה - רק לציפוי (שזה חומר אחר). אבל יש ג'ל של חברה מצוינת שנקראת IBD. והבניה ממש יפה ושקופה וטובה מאד מאד. אם את מאזור תל אביב דברי איתי בטלפון אני אפנה אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו