מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ספריםאינה02/12/2007
היי אילנה!
אני פעם ראשונה בפורום שלך וממש כייף פה ויש הסברים מאוד טובים ומובנים!
יש לי שאלה לגביי ספרים!אני יודעת שקיימים ספרים ברטסית על הסברים בציורים תלת מימד וכל מיניי אחרים!האם יש דבר כזה גם בעברית!(כי ברוסית אין לי מוסג איפה אפשר להזמין או למצואה)
אני ממש מתקשה בכל הקטע של ציורים ותלת מימד על הציפורן!
ויש לי שאלה נוספת!
האם אפשר לעשות כיסוי על ציפורן טבעית בעזרת טבילה בלי הדברת טיפס!?
(או אפילו לא טבילה)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרות מקצועית
אילנה כסיף04/12/2007הי אינה וברוכה הבאה לפורום. ראשית תודה על המילים החמות זה מאד נעים.
לצערי הרב, אין ספרות בנושא ציפורניים בעברית. פעם היו ברשת סטימצקי ספרים שהדגימו קישוטים ברמה מאד ירודה - ופשוט חבל על הכסף. יש היום סדנאות ודיסקים זולים ומעולים שמסבירים ומדגימים ואת יכולה לעבוד יחד איתם. אגב, ביום ב' 10/12/07 בשעה 16:00 מגיעה סימונה לשד' ירושלים 27 ר"ג . הסדנה היא מעשית והיא תמשך 5 שעות . לתאום ניתן להתקשר 03-6787949
לגבי ציפוי ציפורנים - ניתן לצפות ציפורן טבעית בכל אחת משיטות הבניה השונות . הבעיה היא איך מורידים אותה ובדיוק מסיבה זו פיתחו בIBD ג'ל שניתן להמסה ללא נזק לציפורן הטבעית . השיטה נקראת SOAK OFF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרים על קישוטים ברוסית
ליאת08/12/2007תחפשי בחנויות ספרים שמוכרת ספרים ברוסית
הם אפילו מזמינים לך בהזמנה אישית מה שאת רוצה
ללא חיוב מיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרים ברוסית
אילנה כסיף11/12/2007אני יודעת מתלמידות שלי שישנה ספרות מקצועית רחבה בנושא פדיקור ומניקור אך מכיוון שאינני דוברת רוסית אני אישית לא יכולה להמליץ על שום ספר - פשוט כי לא קראתי אותם. למיטב ידיעתי ספרות בנושא בעברית אין. אם תרצי אני אבדוק עם התלמידות שלי ואכתוב לך את שם הספר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)