ספרים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ספרים
    אינה
    02/12/2007

היי אילנה!
    אני פעם ראשונה בפורום שלך וממש כייף פה ויש הסברים מאוד טובים ומובנים!
    יש לי שאלה לגביי ספרים!אני יודעת שקיימים ספרים ברטסית על הסברים בציורים תלת מימד וכל מיניי אחרים!האם יש דבר כזה גם בעברית!(כי ברוסית אין לי מוסג איפה אפשר להזמין או למצואה)
    אני ממש מתקשה בכל הקטע של ציורים ותלת מימד על הציפורן!
    ויש לי שאלה נוספת!
    האם אפשר לעשות כיסוי על ציפורן טבעית בעזרת טבילה בלי הדברת טיפס!?
    (או אפילו לא טבילה)

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספרות מקצועית

אילנה כסיף
    04/12/2007

הי אינה וברוכה הבאה לפורום. ראשית תודה על המילים החמות זה מאד נעים.
    לצערי הרב, אין ספרות בנושא ציפורניים בעברית. פעם היו ברשת סטימצקי ספרים שהדגימו קישוטים ברמה מאד ירודה - ופשוט חבל על הכסף. יש היום סדנאות ודיסקים זולים ומעולים שמסבירים ומדגימים ואת יכולה לעבוד יחד איתם. אגב, ביום ב' 10/12/07 בשעה 16:00 מגיעה סימונה לשד' ירושלים 27 ר"ג . הסדנה היא מעשית והיא תמשך 5 שעות . לתאום ניתן להתקשר 03-6787949

לגבי ציפוי ציפורנים - ניתן לצפות ציפורן טבעית בכל אחת משיטות הבניה השונות . הבעיה היא איך מורידים אותה ובדיוק מסיבה זו פיתחו בIBD ג'ל שניתן להמסה ללא נזק לציפורן הטבעית . השיטה נקראת SOAK OFF

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרים על קישוטים ברוסית

ליאת
    08/12/2007

תחפשי בחנויות ספרים שמוכרת ספרים ברוסית

הם אפילו מזמינים לך בהזמנה אישית מה שאת רוצה
    ללא חיוב מיוחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרים ברוסית

אילנה כסיף
    11/12/2007

אני יודעת מתלמידות שלי שישנה ספרות מקצועית רחבה בנושא פדיקור ומניקור אך מכיוון שאינני דוברת רוסית אני אישית לא יכולה להמליץ על שום ספר - פשוט כי לא קראתי אותם. למיטב ידיעתי ספרות בנושא בעברית אין. אם תרצי אני אבדוק עם התלמידות שלי ואכתוב לך את שם הספר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו