ניקוי ודחיפת העור

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ניקוי ודחיפת העור
    סוזי
    02/12/2007

אילנה שלום

אני לקראת סיום קורס בניית ציפורניים ועשיתי בניה ראשונה ללקוחה לאחר שבועיים היו לה התרוממויות רציניות והמורה אמרה שזה מכיוון שלא שיפתי טוב ליד העור ולא דחפתי מספיק את העור מבחינת הנחת האקריל היא אמרה שזה היה מצויין האם את יכולה לתת לי טיפים כיצד להוריד את העור בצורה קלה ונכונה כי אני מאוד מפחדת להכאיב ללקוחה ולכן כנראה לא מתעקבת יותר מדי על החלק הזה(שמסתבר כי הוא חשוב מאוד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי ודחיפת העור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניקור

אילנה כסיף
    04/12/2007

חשוב מאד להכין את הציפורן לבניה וחלק מההכנה היא הסרת האפוניקיום. שימי מרכך עור על הקוטיקולות בעדינות רבה דיחפי בעזרת דוחף עור את העור הרחק מהציפורן. נקי את שאריות העור מהציפורן (הטי את דוחף העור והוציאי את העודפים) חטאי וגשי לבניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה

סוזי
    04/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו