מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בניית ציפורניים.בתיה28/11/2010
שלום רב,
מזה כשנתיים אני הולכת עם ציפורניים בנויות שזה אומר מידי שלושה שבועות אני עושה מילוי.
ברצוני לשאול האם בניית ציפורניים זה באמת לא בריא לציפורן כפי שהרבה אנשים אומרים לי וזאת מכיוון שהציפורן הטבעית לא נושמת, מעבר לכך לפני כשבוע הסרתי את הציפורניים בכדי לעשות הפסקה (לתת להם לנוח) ועכשיו היד שלי נראית זוועה בלשון המעטה מכיוון שהציפורניים הטבעיות מאד חלשות כעת כמו נייר.
ברצוני לציין שאני עושה בנייה מחוסר ברירה מכיון שהציפורניים שלי לא גודלות בצורה יפה ואני לא יודעת מדוע העור מסביב לציפורן תמיד מתקלף לי.
אני רוצה בבקשה לשאול האם הטיעונים שבניית ציפורניים זה לא בריא אכן נכונה?
האם זה אמור להיות כך לאחר שמורידים בנייה שהציפורן כה חלשה ?
למה תמיד יש לי הרבה עור מסביב לציפורניים ?
לתשבותכם אודה מראש.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים. - תגובה
אילנה כסיף29/11/2010שלום בתיה,
בניית הציפורניים כשלעצמה אינה מזיקה לציפורן מה שמזיק זה השיופים. הבניה נועדה לנשים אשר הציפורניים שלהן אינן יפות והן רוצות ציפורנים יפות ויד מטופחת כל הזמן מבלי להחליף לק מדי יום. וכמובן, לנשים שאוהבות את מראה הציפורניים הבנויות.
לאחר שמסירים בניה הציפורנים צריכות לעבור תהליך שיקום עם מחזק ציפורניים טוב.
לגבי העור שמסביב לציפורניים: גם אם את עם בניה עדיין צריך לעשות מניקור... וחשוב חוץ מטיפול המניקור להקפיד על מריחת שמן הזנה על העור שמסביב לציפורניים.
לבעלות ציפורניים מלאכותיות יש צמיחת עור מוגברת בד"כ בגלל השיופים של העור ולכן חשוב גם להשתמש במרכך עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
בתיה30/11/2010בוקר טוב,
ראשית כל רב תודות על תשובתך, בתשובתך את כותבת שגם עם בניית ציפורניים צריך לעשות מניקור, שאלתי היא מתי עושים את המניקור ? כאשר אני עושה את המילוי מידי שלושה שבועות או בתקופה של השלושה שבועות אני צריכה ללכת בנפרד לעשות מניקור ?
אני שואלת ככיון שבמקום שאני עושה את המילוי שאלתי אותה לגבי העור שמצטבר מסביב לציפורן אז היא אמרה לי שהם מורידות את זה בשיוף וזה לא נראה הגיוני וזה גם פוצע מידי פעם כי העור שלי מאד עדין.
לתגובתך אודה מראש.
יום טוב.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך. - תגובה
אילנה כסיף30/11/2010בתיה שלום, בכל העולם מקובל שבין טיפולי המילוי מתקיימים טיפולי תחזוקה. בערך שבוע שבועיים אחרי המילוי עושים מניקור ומחליפים לק ואת המילוי הבא עושים בזמן שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)