בניית ציפורניים.

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בניית ציפורניים.
    בתיה
    28/11/2010

שלום רב,

מזה כשנתיים אני הולכת עם ציפורניים בנויות שזה אומר מידי שלושה שבועות אני עושה מילוי.

ברצוני לשאול האם בניית ציפורניים זה באמת לא בריא לציפורן כפי שהרבה אנשים אומרים לי וזאת מכיוון שהציפורן הטבעית לא נושמת, מעבר לכך לפני כשבוע הסרתי את הציפורניים בכדי לעשות הפסקה (לתת להם לנוח) ועכשיו היד שלי נראית זוועה בלשון המעטה מכיוון שהציפורניים הטבעיות מאד חלשות כעת כמו נייר.

ברצוני לציין שאני עושה בנייה מחוסר ברירה מכיון שהציפורניים שלי לא גודלות בצורה יפה ואני לא יודעת מדוע העור מסביב לציפורן תמיד מתקלף לי.
    אני רוצה בבקשה לשאול האם הטיעונים שבניית ציפורניים זה לא בריא אכן נכונה?
    האם זה אמור להיות כך לאחר שמורידים בנייה שהציפורן כה חלשה ?
    למה תמיד יש לי הרבה עור מסביב לציפורניים ?

לתשבותכם אודה מראש.
    בתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניית ציפורניים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית ציפורניים. - תגובה

אילנה כסיף
    29/11/2010

שלום בתיה,
    בניית הציפורניים כשלעצמה אינה מזיקה לציפורן מה שמזיק זה השיופים. הבניה נועדה לנשים אשר הציפורניים שלהן אינן יפות והן רוצות ציפורנים יפות ויד מטופחת כל הזמן מבלי להחליף לק מדי יום. וכמובן, לנשים שאוהבות את מראה הציפורניים הבנויות.
    לאחר שמסירים בניה הציפורנים צריכות לעבור תהליך שיקום עם מחזק ציפורניים טוב.
    לגבי העור שמסביב לציפורניים: גם אם את עם בניה עדיין צריך לעשות מניקור... וחשוב חוץ מטיפול המניקור להקפיד על מריחת שמן הזנה על העור שמסביב לציפורניים.
    לבעלות ציפורניים מלאכותיות יש צמיחת עור מוגברת בד"כ בגלל השיופים של העור ולכן חשוב גם להשתמש במרכך עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך.

בתיה
    30/11/2010

בוקר טוב,

ראשית כל רב תודות על תשובתך, בתשובתך את כותבת שגם עם בניית ציפורניים צריך לעשות מניקור, שאלתי היא מתי עושים את המניקור ? כאשר אני עושה את המילוי מידי שלושה שבועות או בתקופה של השלושה שבועות אני צריכה ללכת בנפרד לעשות מניקור ?

אני שואלת ככיון שבמקום שאני עושה את המילוי שאלתי אותה לגבי העור שמצטבר מסביב לציפורן אז היא אמרה לי שהם מורידות את זה בשיוף וזה לא נראה הגיוני וזה גם פוצע מידי פעם כי העור שלי מאד עדין.

לתגובתך אודה מראש.
    יום טוב.
    בתיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך. - תגובה

אילנה כסיף
    30/11/2010

בתיה שלום, בכל העולם מקובל שבין טיפולי המילוי מתקיימים טיפולי תחזוקה. בערך שבוע שבועיים אחרי המילוי עושים מניקור ומחליפים לק ואת המילוי הבא עושים בזמן שנקבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו