שאלה לגבי המכונה strong 609

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי המכונה strong 609
    אלכס
    03/12/2007

היי אני ממש חדשה בעסק ורכשתי את המכונה strong 609 המליצו לי עלייה ורציתי לשמוע עוד תגובות וגם מה בד"כ כוללת הערכה של המכונה כי לי ניראה כאילו משהו חסר בפנים
    בנות אני ממש אודה על תגובה כי אני קצת לא מוצאת את עצמי וגם לחוצה תודה לכולכן ושהיה לכם ערב מקסים=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי המכונה strong 609

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• strong 609

הלן
    04/12/2007

לא לידאוג!מכונה טובה מאודתחזקה ונוחה.בקופסה צריך להיות מכונה (מן הסתם),מתקן לידית המחונה ו 3 ראשים.ניראה זהו.את תהני מימנה,רק תיזהרי - היא מאוד חזקה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלכס
    04/12/2007

הלן אני ממש מודה לך ומקווה שהיה לך חג שמח ושוב תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרונג 609

אילנה כסיף
    04/12/2007

אלכס תתחדשי , המכונה חדשה, לא מוכרת ולא הוכיחה את עצמה עדיין. לעומת זאת הסטרונג פלטיניום 307 הינה מכונה ועם ותק בשוק ויותר מזה, אין מכונה שחזרה לתיקונים לעומת מכשירים אחרים של סטרונג שיש להם נטיה כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו