שאלה דחופה בקשר לבנייה..

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקשר לבנייה..
    אילתית
    09/12/2007

הייתה לי בניה לפני כשנה בערךך..ולאחר שנה הורדתי אותה, המסתי את הציפורניים עם אציטון ואת החלקים שלא ירדו שברתי בעזרת השיניים.
    הציפורניים שלי היו על הפנים נראו לא טוב והרוסות ואחרי כמה חודשים התרפאו .. ועכשיו שעברה שנה אני רוצה לעשות שוב בנייה אבל אני מפחדת שהציפורניים שלי יהרסו כשאני ירצה להוריד את בנייה ..
    מה את מציעה לי לעשות?
    ויכול ליהיות שבפעם הראשונה הם נהרסו לי כי שברתי את הבנייה עם השיניים? הייתי צריכה פשוט לחכות שהן יפלו לבד?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה בקשר לבנייה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי חופית

אילנה כסיף
    11/12/2007

עשית נזק בכך שאכלת את הבניה - זה פשוט מזיק לציפורן הטבעית - כשאת תולשת את הציפורן המלאכותית את מורידה יחד איתה שכבה של ציפורן טבעית ובכך מחלישה את הציפורן שלך ואף גורמת לה נזק. בפעם הבאה כדאי שמישהו מקצועי יעשה את זה אחרי הכל זה מה שהיא למדה לעשות ....
    כך שאת יכולה להנות מציפורנים יפות וכאשר תרצי להוריד פשוט תבקשי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה רבה רבה אז...

אילתית
    12/12/2007

לא צריך לפחד לעשות שוב נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צריך לפחד ממש לא

ליטל
    13/12/2007

אגב אני מכירה את הבחורה שעושה שם ציפורניים ואין לך ממש ממה לחשוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחופית החמודה

לוליטה
    12/12/2007

לחופית היי
    נורא חשוב לעשות בניה אצל מישהי מקצועית
    אני יכולה להמליץ לך על מקום שתקבלי מענה
    הוא נמצא בפתח תקווה
    ושמו "ניילי קוסמטיקס"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו