שלום.. בבקשה עני לי אילנה כסיף!

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שלום.. בבקשה עני לי אילנה כסיף!
    סיון
    10/12/2007

שלום.. שמי סיון ואני בת 16!
    אני רוצה בבקשה שתעני לי על מספר שאלות!!

1. אם אני לא אוהבת את הבנייה... איך אני יכלה להוריד אותה.. ושהיא תירד טוב ולא סתם ככה ותהרוס הכל.
    2. אני ממש ממש רוצה לעשות בנייה אך אני מפחדת שאם אני אעשה לא יתאים לי... מכיוון שיש לי אצבעות סבירות בוא נגיד והן לא ממש ממש ממש מסודרות וכל זה.. אז ככה שאני מפחדת שמי שתעשה לי לא תדע להסתדר איתן... זה ממש ממש מטריד אותי.. תוכלי לעזור לי או לתת לי עצה?!
    3. את תוכלי בבקשה לספר לי ולהסביר לי מה זה בנייה בג'ל ומה זה אקריל ומה כדאי ומה לא?
    4. אם באמת אני מחליטה לעשות בסופו של דבר ואני ממששששש מממששששששש רוצה!! אז אני פשוט הולכת אליה ואיך אני מסבירה לה איך לעשות לי את הצורה שאני רוצה?! כי יש המון המון צורות וכמו שאני מכירה את עצמי אני אתחיל להסביר לה שתעשה לי ככה וככה.... אבל שהיא תגיד לי ככה זה בסדר? (או משהו כזה) ואני לא כל כך אהב את זה אז פשוט אני אגיד כן.. כדי שלא תתעצבן או משהו כזה..(אני לא יודעת כ"כ איך להסביר)אז אני פשוט מסכימה איתה למרות שלפעמים אני לא כל כך אוהבת את זה באמת!! תודהה
    5. עוד משהו קטן... אם היא עושה לי ואני לא אהבתי נגיד אצבע אחת או איזה שהו קו או כל דבר אחר.. אני יכולה להגיד לה שתסדר את זה איך שאני רוצה?! או משהו כזה?!

זהו שיהיה לי בהצלחה... ולך(ואולי גם לכן) תודה רבהההההההההה רבבהההההההההה אם תעני/ו לי על זה... המון תודהההה כי אם ענית לי הורדת ממני המון המון חששות!!! תמשיכי איך שאת ושוב המון המון תודה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני עונה ...

אילנה כסיף
    11/12/2007

הי סיוון ,
    1. כדי להוריד בניה צריך ללכת לבונת ציפורנים כי היא יודעת לעשות את זה הכי טוב. לא מומלץ לעשות את זה לבד בבית כי את עשויה להזיק לציפורן הטבעית.
    2. לאור שאלה מספר אחת לא ברורה לי השאלה אבל - אם את הולכת למקום מסודר, אסטטי , עם שם טוב ובונת ציפורנים שסיימה לימודים מקצועים איני רואה/ מבינה איפה ההתלבטות....זה המקצוע שלה... זה כמו להגיד שאת לא אוכלת במסעדה כי את לא בטוחה שהאוכל טעים - אם לא תנסי לא תדעי!
    3.אין הבדל בין בניה בג'ל לבניה באקריל - הכל פלסטיק. אלה פשוט שיטות עבודה שונות.ושתיהן טובות באותה מידה כמובן שיש רמות שונות של חומרים אבל זה מסובך להכנס לזה אם את לא מקצועית- ההבדלים הם ברמה הכימית של החומרים בין החברות השונות.
    4.בעל המאה הוא בעל הדעה! אני מציעה לך לקבוע תור ולבק ממנה תור ארוך יותר- פשוט תסבירי לה שזו פעם ראשונה ואת צריכה יעוץ ארוך יותר. לחילופין את יכולה לקבוע פגישת יעוץ ולתאם עמדות לפני שאת מחליטה על בניה- אבל עצתי לך היא להקשיב למה שהיא תאמר לך היא בכל זאת אשת מקצוע. כך תוכלי להגיע לבנית ציפורנים מרוצה ובטוחה בעצמך ובבונת הציפורנים שבחרת. אל תתבישי - התיעצי!
    5. כל זמן שאת אדיבה ולא פוגעת ברגשותיה מותר לך לבקש כל מה שאת רוצה.
    לילה טוב .
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו