מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום.. בבקשה עני לי אילנה כסיף!סיון10/12/2007
שלום.. שמי סיון ואני בת 16!
אני רוצה בבקשה שתעני לי על מספר שאלות!!
1. אם אני לא אוהבת את הבנייה... איך אני יכלה להוריד אותה.. ושהיא תירד טוב ולא סתם ככה ותהרוס הכל.
2. אני ממש ממש רוצה לעשות בנייה אך אני מפחדת שאם אני אעשה לא יתאים לי... מכיוון שיש לי אצבעות סבירות בוא נגיד והן לא ממש ממש ממש מסודרות וכל זה.. אז ככה שאני מפחדת שמי שתעשה לי לא תדע להסתדר איתן... זה ממש ממש מטריד אותי.. תוכלי לעזור לי או לתת לי עצה?!
3. את תוכלי בבקשה לספר לי ולהסביר לי מה זה בנייה בג'ל ומה זה אקריל ומה כדאי ומה לא?
4. אם באמת אני מחליטה לעשות בסופו של דבר ואני ממששששש מממששששששש רוצה!! אז אני פשוט הולכת אליה ואיך אני מסבירה לה איך לעשות לי את הצורה שאני רוצה?! כי יש המון המון צורות וכמו שאני מכירה את עצמי אני אתחיל להסביר לה שתעשה לי ככה וככה.... אבל שהיא תגיד לי ככה זה בסדר? (או משהו כזה) ואני לא כל כך אהב את זה אז פשוט אני אגיד כן.. כדי שלא תתעצבן או משהו כזה..(אני לא יודעת כ"כ איך להסביר)אז אני פשוט מסכימה איתה למרות שלפעמים אני לא כל כך אוהבת את זה באמת!! תודהה
5. עוד משהו קטן... אם היא עושה לי ואני לא אהבתי נגיד אצבע אחת או איזה שהו קו או כל דבר אחר.. אני יכולה להגיד לה שתסדר את זה איך שאני רוצה?! או משהו כזה?!
זהו שיהיה לי בהצלחה... ולך(ואולי גם לכן) תודה רבהההההההההה רבבהההההההההה אם תעני/ו לי על זה... המון תודהההה כי אם ענית לי הורדת ממני המון המון חששות!!! תמשיכי איך שאת ושוב המון המון תודה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עונה ...
אילנה כסיף11/12/2007הי סיוון ,
1. כדי להוריד בניה צריך ללכת לבונת ציפורנים כי היא יודעת לעשות את זה הכי טוב. לא מומלץ לעשות את זה לבד בבית כי את עשויה להזיק לציפורן הטבעית.
2. לאור שאלה מספר אחת לא ברורה לי השאלה אבל - אם את הולכת למקום מסודר, אסטטי , עם שם טוב ובונת ציפורנים שסיימה לימודים מקצועים איני רואה/ מבינה איפה ההתלבטות....זה המקצוע שלה... זה כמו להגיד שאת לא אוכלת במסעדה כי את לא בטוחה שהאוכל טעים - אם לא תנסי לא תדעי!
3.אין הבדל בין בניה בג'ל לבניה באקריל - הכל פלסטיק. אלה פשוט שיטות עבודה שונות.ושתיהן טובות באותה מידה כמובן שיש רמות שונות של חומרים אבל זה מסובך להכנס לזה אם את לא מקצועית- ההבדלים הם ברמה הכימית של החומרים בין החברות השונות.
4.בעל המאה הוא בעל הדעה! אני מציעה לך לקבוע תור ולבק ממנה תור ארוך יותר- פשוט תסבירי לה שזו פעם ראשונה ואת צריכה יעוץ ארוך יותר. לחילופין את יכולה לקבוע פגישת יעוץ ולתאם עמדות לפני שאת מחליטה על בניה- אבל עצתי לך היא להקשיב למה שהיא תאמר לך היא בכל זאת אשת מקצוע. כך תוכלי להגיע לבנית ציפורנים מרוצה ובטוחה בעצמך ובבונת הציפורנים שבחרת. אל תתבישי - התיעצי!
5. כל זמן שאת אדיבה ולא פוגעת ברגשותיה מותר לך לבקש כל מה שאת רוצה.
לילה טוב .
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)