פטריה בציפורן

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פטריה בציפורן
    דיאן
    10/12/2007

היי אילנה,
    רציתי לשאול כיצד נראית פטריה בציפורן.
    הבנתי שזו בעצם התרוממות הציפורן הטבעית.
    יש לי לקוחה שמספרת שפעם היו לה פטריות שמירקת הפכו לחומות והיו לה כאבים.
    אבל הבנתי שפטריה היא בעצם שונה כמו שתארתי שהציפורן מתרוממת.

יש לי לקוחה שהייתה לה ירקת קלה, ובפעם השניה שהגיעה למילוי- חלה התרוממות (כמו חור קטן) בקצה הציפורן.
    מה אני עושה במקרה זה?
    הבאתי לה חומר טיפולי נגד פטריות, מכיוון שזה בא עם מכחול- הנחתי אותה להשתמש במקלות אוזניים או בצמר גפן כמה פעמים ביום. כדי להחדיר את החומר הטיפולי.

אמרתי לה שאין מה לדאוג, שזו התחלה של פטריה.

האם נדמה לך שזוהי פטריה? כי חלה ירקת לפני כן?
    כמה זמן אני צריכה לתת לה לטפל בזה? (בניתי מחדש על הציפורן).

שיהיה המשך יום מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בציפורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה שאת מספרת חמור!

אילנה כסיף
    11/12/2007

כיצד מגיעה לקוחה למצב שמירקת היא הופכת לפטרת?האם אינך משתמשת בחומרים אנטיספטיים (חומרי חיטוי)? ירקת שמגיעה למצב של פטרת היא פשוט מצב של הזנחה.
    פיטריה ניזונה מקרטין היא חייבת סביבה חמה ( 37 מעלות) ולחה ואת כל אלה היא מוצאת בציפורן לכן היא חיה שם -בין מיטת הציפורן ללוחית - זו הסיבה של ההפרדות שתארת. במקרה של ירקת בציפורן יש לשייף את החומר שהתרומם לחטא לשים אנטיפנג ואחר כך לבנות מעל ולסגור היטב. אם הירקת הפכה כבר לפטרת עליך להסיר את הבניה עד לריפוי מוחלט!!!!
    המלצתי היא שאם את מאבחנת פטרת פשוט אל תבני מעליה כי רוב הסיכויים שהפטרת תתפתח יותר יפה עם הבניה מאשר בלעדיה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפטריה

דיאן
    18/12/2007

זהו, העניין הוא שאני לא יודעת אם מה שאיבחנתי היא פטריה...
    ממש בקצה הציפורן הייתה התרוממות נקודתית (בצורה עגולה קטנה כמו חור ).
    אולי זה היה לפני כן, ולא שמתי לב?
    מכיוון שאין לי מושג כיצד פטריה בציפורן נראית.
    אני תמיד שמה אני פונג לפני המילוי.
    תמיד מחטאה את המשייפים בתוך תמיסת חיטוי חזקה מיוחדת.
    אין לי מושג למה זה קרה?
    נדמה לי שעל אותה ציפורן שהדבקתי הייתה בועה ממש ממש קטנה, זה יכול להיות בגלל זה??
    שמשם זה התפתח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוי ועיקור

אילנה כסיף
    18/12/2007

שמחתי לקרוא שאת משתמשת בתכשירי חיטוי - זה מאד חשוב בעבודה שלנו!!!! אני אני להעלות תמונות של פטרת באתר אבל אני לא מבטיחה להצליח כי יש בעיה עקורנית באתר הזה להעות תמונות (הזיכרון קטן מדי בשביל שטח התמונות שיש לי אז זה קצת בעיה.) בכל אופן יש המון אתרים ברשת שאת יכולה לראות בהם איך נראית פטריה בציפורנים וכשמובן שאת תמיד יכולה לחזור לבית הספר כדי לעשות השלמות על חומר שפיספסת. בכל אופן, אין לבנות על פטרת משום שזה שרק יעודד את צמיחתה ופריחתה. יש להסיר את הבניה לטפל בפטרת ורק אז לשוב ולבנות. זה תהליך די ממושך.
    בהצלחה
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז נראה לך שמה שתארתי-

דיאן
    19/12/2007

נקודה לבנה מתרוממת קצת בקצה הציפורן זה התחלה של פטרייה?
    וחיפשתי תמונות של פטריה בציפורן ולא מצאתי באף אתר... מוזר...
    זה יכול להתחיל גם לא מירקת? (ההתרוממות של הטבעית?)

אילנה המון המון תודה על העזרה
    את באמת מקסימה
    רואים שאת עושה את עבודתך מהלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חייב

אילנה כסיף
    19/12/2007

יתכן שזו רק הפרדות של הלוחית מהמיטה אבל כדאי להשתמש בשמן עץ התה או טיפות אנטיפנג כדי שלא תתפתח פטריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה עבר

דיאן
    23/12/2007

הנקודה הלבנה נעלמה...
    אני נלחצת מכל דבר...

בזמן האחרון מייבש לק שקניתי מצהיב...
    הוא עלה לי יקר...:)

שאלה- מדוע פריימר לא חומצי גורם אצלי להתרוממויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ממה להלחץ

אילנה כסיף
    23/12/2007

הי דיאן, מה שלומך? אין צורך להלחץ. חשוב ללמוד מהניסיון ומהטעויות. כולנו עושים טעויות- זה חלק מהניסיון הפרקטי...
    קודם כל אני שמחה לקרוא שה"בעיה" נעלמה זו כנראה היתה רק הפרדות בין הלוחית למצע.
    לגבי מייבש הלק - האם הלק איכותי? האם המייבש איכותי? זה ששילמת הרבה כסף זה לא מראה על איכות...לצערי.
    פריימר לא חומצי אינו מתאים לשימוש באנשים עם עור מאד שמן ו/או הזעת יתר בידים.
    בברכת ליל מנוחה
    אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו