שאלה ממש דחופה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש דחופה
    ליאת
    18/01/2011

אני מתחילה בעניין בניית ציפורניים (עדיין אין לי סטודיו או משהו) אני עובדת בבית .. בינתיים יש לי משייף ציפורניים של lex שקיבלתי אחרי שסיימתי את הקורס .. ורציתי לשאול האם המכונה מתאימה לבניית ציפורניים ? מה ההמלצות לגביה ? אני חייבת תשובה ממש בדחיפות כדי לדעת אם לקנות מכונה חדשה או להישאר בינתיים עם זאת .. תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש דחופה - תגובה

אילנה כסיף
    19/01/2011

שלום ליאת. גם מכון בבית הוא מכון.... : )
    אז ראשית שיהיה בהצלחה ענקית.
    לגבי מכונת LEX, היא מכונה מאד פשוטה ומיושנת. אבל , איך אומרים... זה מה יש ועם זה ננצח. אני משערת שהבירו לך איך לעבוד אילה אם קיבלת אותה בקורס. אז לא להתכין ולהתחיל לעבוד! תחסכי קצת כסף ותקני מכונה יותר טובה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה !

ליאת
    19/01/2011

כן אני בינתיים אתחיל לעבוד עם המכונה של lex עד שיהיה לי עוד קצת כסף ואני אקנה מכונה טובה יותר .. אבל למרות הכל אני לא יודעת עד כמה שיוף הציפורן עם המכונה של lex יהיה מוצלח .. בקורס עצמו גם עבדתי עם מכונה של lex ומשום מה כולם אומרים שהיא לא משהו אבל התוצאות דווקא טובות .. אז אני לא מבינה למה כולם אומרים שהיא לא טובה אם העבודה איתה נוחה .. :/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ! - תגובה

אילנה כסיף
    20/01/2011

תקשיבי רק ללב שלך = )
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו