התחלה קשה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• התחלה קשה
    הלן
    13/12/2007

ערב טוב, אילנה,מה שלומך?
    אני שוב בהתלבטות רבה ונראה לי שרק את יכולה לעזור(כמו תמיד!)
    אני לא יודעת ממה להתחיל...מצד אחד,יש לי המון מקום בבית ואני כבר ארגנתי לי חדר עבודה יפה.בגלל שלא מכירים אותי בטבריה חשבתי לטלות מודעות,אבל אני לא יודעת האם אני צריכה לפני זה לפתוח את התיק במס הכנסה(או איפה שצריך ) או שיש תקופה מסוימת שאפשר לעבוד בבית ללא תיק..
    מצד שני אולי כדאי ללכת לעבוד במקום ידוע עם זרם לקוחות...אז השאלה איך אני "מוכרת" את עצמי,כחדשה והאם יש סיכוי לצאת משם עם לקוחות שילכו אחרי?
    בקיצור,אילנה,את בטח מבינה את הבעיה...אני ממש רוצה כבר להתחיל לעבוד,ודעה שלך ,מקבה תהיה הפוש!
    תודה רבה-רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלה לא חייבת להיות קשה

אילנה כסיף
    14/12/2007

הי הלן, תודה על השאלה . קודם כל את בחברה טובה. כל מי שסיים ללמוד מקצוע מתלבט בשאלה האם להיות עצמאי או שכיר. זה תלוי באישות שלך! בדרך כלל, אני ממליצה לתלמידות על בסיס הכרות אישית. מכיוון שזה לא המקרה כאן... אני היתי ממליצה ללכת על בטוח. מה זה אומר? התחילי כשכירה במספרה או במכון שעובד עם נשים. התחילי אפילו בתור סייעת/עוזרת למקצועית - רק בשביל לתפוס מקום עבודה טוב.לראות איך המכון עובד איך מנהלים יומן רישום איך מתנהלים עם לקוחות וכיוצ"ב. אני בדעה שאם רק עכשיו סיימת ללמוד ואת בחורה צעירה ללא ניסיון חיים כדאי להתגלח על זקן של מישהו אחר ולא לצאת מייד לעצמאות. עבודה כעצמאית דורשת ממך פתיחת עוסק מורשה/פטור מיד עם התחלת העבודה ודיווח למס הכנסה עד חצי שנה מיום פתיחת התיק במע"מ (למיטב ידיעתי. אני, כמובן, לא יועצת מס. אם את רוצה תשובה מפורטת בנושא זה אני מוכנה לבדוק עם יועץ מס את הסוגיה.)
    בהצלחה ושבת שלום ,
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות!!

הלן
    16/12/2007

אילנה,קודם כל אני מאושרת שמצאתי אותך ברשת!על כל שאלה שלי יש לך תשובה ברורה מפורטת ומספקת..כל פעם את מורידה לי מהלב איזה שהיא דאגה ומבהירה את הדרך...
    תודה לך על עבודה הנהדרת שאת עושה..
    כל הכבוד ושיהו לך רק עליות בקריירה ו חיים אישיים ורק מחשבות חיוביות...
    תודה,הלן

מתנצלת על טאויות,מה לעשות,עולה חדשה... :0)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק בשביל זה אני כאן

אילנה כסיף
    16/12/2007

תודה על המילים החמות.
    תמיד שמחה לעזור.
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו